2016 > 33è Cicle de Concerts d'Estiu

33è Cicle de Concerts d'Estiu

La 33ena edició del Cicle de Concerts d’Estiu de Joventuts Musicals de Palafrugell s'inicia amb Ethno Catalonia una proposta internacional de música folk i ètnica que per primera vegada s’instal·la a Catalunyahi haurà músics de més de 20 nacionalitats diferents que ens aportaran el bo i millor dels seus països.


A continuació hi haurà la proposta vocal de la soprano palafrugellenca Eva Ribas i la mezzosoprano russa afincada a Girona Rimma Khismatullina acompanyades al piano per la ucraïnesa Anna Balvak i per acabar el mes de juliolel pianista Lluís Grané ens porta el recitalGoyescas” en què es ret homenatge al compositor Enric Granados al centenari de la seva mort.


A l'agost, hi haurà les propostes més ineludibles de l'estiu amb Evenos Quartet, el conjunt guanyador del 26è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades interpretaran obres de Haydn entre d’altresAzahar Ensemble que presenten un programa amb cinc obres mestres del repertori per a quintet de vent dels segles XVIII, XIX i XX: una autèntica antologia de la música escrita per a aquesta brillant formació guanaydora del concurs ARD de Múnic. L'Orquestra de Cambra de l'Empordà, que tants seguidors té a la nostra comarca, que interpretarà un programa amb una part de música de compositors de casa nostra com són Albéniz, Toldrà i Granados i, per altra banda, dos monstres de la composició com van ser Vivaldi i Txaikovski. Completa el mes el Trio Lorca, trio clàssic de violí, violoncel i piano amb Elena Rey,  Erica Wise i Noelia Rodiles que ens presentaran l'espectacle Tres segles de Klavier Trio amb obres de F. Haydn, F. Mendelssohn i D. Shostakovitch.


Per finalitzar el cicle a l'ermita de Sant Sebastià, Judit Neddermann ens meravellarà amb la seva veu fresca i properaTot el que he vist és el seu primer disc i ja n’ha tret un altre, un segon.

Data14/07/2016

Hora22:00

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

CONCERT ETHNO CATALONIA

MÚSIQUES DEL MÓN

 

Data20/07/2016

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

UNA ESTONA D'ÒPERA

Duets i àries d'òpera cèlebres per a soprano i mezzosoprano. Eva Ribas, soprano i Rimma Khismatullina, mezzosoprano amb Anna Balvak al piano faran un recorregut per la història de l'òpera des del Barroc fins al segle XX.

 

Data27/07/2016

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

LLUÍS GRANÉ

Goyescas

 

Data04/08/2016

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

EVENOS STRING QUARTET

Primer premi 26è Concurs Internacional "Paper de Música de Capellades"

 

Data10/08/2016

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

AZAHAR ENSEMBLE

2n premi i Premi del públic del 63è Concurs Internacional de Música de l'ARD.

 

Data17/08/2016

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

ORQUESTRA DE CAMBRA DE L'EMPORDÀ

Granados, Toldrà, Albéniz, Vivaldi, Txaikovski

 

Data24/08/2016

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

TRÍO LORCA

Tres segles de Klavier Trio

 

Data02/09/2016

Hora22:00

Lloc Ermita de Sant Sebastià (Llafranc)

JUDIT NEDDERMANN

Tot el que he vist

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya