CICLE DE CONCERTS D'ESTIU > 34è Cicle de Concerts d'Estiu

34è Cicle de Concerts d'Estiu

Data14/07/2017

Hora22:00

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

Schubert i el cinema mut

Interpretació dels "Sis moments musicals, D. 780 op 94, de Franz Schubert a la primera i part i, a continuació, es projectarà la pel·lícula muda "The kid" de Charles Chaplin amb la música improvisada a l'estil de Franz Schubert i Frederic Chopin, entre altres romàntincs.

 

Data19/07/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

ORQUESTRA CAMERATA NOVA

L’Orquestra Camerata Nova és un grup constituït per músics professionals d'alt nivell interpretatiu, amb una gran experiència i una llarga trajectòria artística, capaços de presentar la música
des de diverses perspectives i en diversos formats, música de cambra i orquestra de cambra.

 

Data26/07/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

Orquestra de Girona

Obres de bellesa intangible i perdurable pròpies de l’art més autèntic. Des de la música incidental de l’Abdelazer de Purcell fins a Vistes al mar d’Eduard Toldrà tot passant per Bach, Mozart i Puccini. Una proposta musical per tal de descobrir la narració completa de cadascuna de les obres com a vivències de gran inspiració ordenades en el temps.

 

Data03/08/2017

Hora22:00

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

Dinamita la Sarsuela

Aquest nou espectacle, dirigit per Mont Plans i seguint la fórmula de teatre musical iniciada a “Esperança Dinamita”, es va estrenar al Teatre Municipal de Girona dins la programació del Festival Temporada Alta 2016, i seguidament va ser presentat al Teatre El Molino de Barcelona per donar així el tret de sortida a la gira 2017.

 

Data09/08/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

Quartet Gerhard

Considerat un dels quartets amb més projecció a nivell europeu, el Quartet Gerhard es distingeix per la seva remarcable sensibilitat pel so i per un respecte profund per la música com a un dels majors valors humans.

 

Data16/08/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

A l'entorn de Carmen

La mezzo Cristina Segura proposa un recital fascinant a l'entorn del mite de Carmen, la darrera obra de Bizet i l'òpera francesa més representada arreu, amb un programa que inclou obres d'autors que, seguint Bizet, van adoptar Espanya com a font d'inspiració.

 

Data23/08/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

Gio Ensemble: octets de Mendelssohn i Bruch

La GIO, l’orquestra simfònica de les comarques gironines, en la celebració del seu 5è aniversari presenta aquesta atractiva proposta pensada per acostar música clàssica de qualitat a cada vegada més gent de tota la província i per a gaudir-la en uns entorns més íntims.

 

Data01/09/2017

Hora22:00

Lloc Ermita de Sant Sebastià (Llafranc)

Cromatismes

Tot allò que percebem amb la música provoca en nosaltres un seguit de reaccions emocionals que ens poden portar de la nostàlgia a l’alegria en qüestió de segons, passant per un munt de sentiments possibles. Neus Mar i Imma Presas, dos colors de veu molt diferents, s'uneixen per cercar en cada nota l'arrel de cada sentiment.

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya