2017 > 34è Cicle de Concerts d'Estiu

34è Cicle de Concerts d'Estiu

Data14/07/2017

Hora22:00

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

Schubert i el cinema mut

Interpretació dels "Sis moments musicals, D. 780 op 94, de Franz Schubert a la primera i part i, a continuació, es projectarà la pel·lícula muda "The kid" de Charles Chaplin amb la música improvisada a l'estil de Franz Schubert i Frederic Chopin, entre altres romàntincs.

 

Data19/07/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

ORQUESTRA CAMERATA NOVA

L’Orquestra Camerata Nova és un grup constituït per músics professionals d'alt nivell interpretatiu, amb una gran experiència i una llarga trajectòria artística, capaços de presentar la música
des de diverses perspectives i en diversos formats, música de cambra i orquestra de cambra.

 

Data26/07/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

Orquestra de Girona

Obres de bellesa intangible i perdurable pròpies de l’art més autèntic. Des de la música incidental de l’Abdelazer de Purcell fins a Vistes al mar d’Eduard Toldrà tot passant per Bach, Mozart i Puccini. Una proposta musical per tal de descobrir la narració completa de cadascuna de les obres com a vivències de gran inspiració ordenades en el temps.

 

Data03/08/2017

Hora22:00

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

Dinamita la Sarsuela

Aquest nou espectacle, dirigit per Mont Plans i seguint la fórmula de teatre musical iniciada a “Esperança Dinamita”, es va estrenar al Teatre Municipal de Girona dins la programació del Festival Temporada Alta 2016, i seguidament va ser presentat al Teatre El Molino de Barcelona per donar així el tret de sortida a la gira 2017.

 

Data09/08/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

Quartet Gerhard

Considerat un dels quartets amb més projecció a nivell europeu, el Quartet Gerhard es distingeix per la seva remarcable sensibilitat pel so i per un respecte profund per la música com a un dels majors valors humans.

 

Data16/08/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

A l'entorn de Carmen

A causa d'una indisposició per motius de salut, Cristina Segura no podrà cantar al Cicle d'Estiu, al seu lloc ho farà la també mezzosoprano Inés Moraleda, juntament amb el violoncelista Oleguer Aymamí i el pianista Josep Surinyac. Lamentem les molèsties. Els espectadors que ho desitgin podran recuperar el valor de les entrades a taquilla.

 

Data23/08/2017

Hora22:00

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

Gio Ensemble: octets de Mendelssohn i Bruch

La GIO, l’orquestra simfònica de les comarques gironines, en la celebració del seu 5è aniversari presenta aquesta atractiva proposta pensada per acostar música clàssica de qualitat a cada vegada més gent de tota la província i per a gaudir-la en uns entorns més íntims.

 

Data01/09/2017

Hora22:00

Lloc Ermita de Sant Sebastià (Llafranc)

Cromatismes

Tot allò que percebem amb la música provoca en nosaltres un seguit de reaccions emocionals que ens poden portar de la nostàlgia a l’alegria en qüestió de segons, passant per un munt de sentiments possibles. Neus Mar i Imma Presas, dos colors de veu molt diferents, s'uneixen per cercar en cada nota l'arrel de cada sentiment.

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya