Programació > Cicle de Tardor 2017
Venda d'entrades

10 euros: entrada general.
5 euros: Club TR3SC, aturats, Carnet jove, Majors 65 anys, família nombrosa i monoparental.

DUO DeLIS

Irma Bau, violoncel & Irina Veselova, piano

Guanyadores del 28è Concurs Internacional Paper de Música de Capellades

Data16/12/2017

Hora21:00h

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell )

El duo DeLis format per la viol·loncelista Irma Bau i la pianista Irina Veselova, sorgeix a Barcelona el febrer de 2017 per l’interès d’interpretar l’ampli i fantàstic repertori que ofereix aquesta formació.

 

Comencen amb concerts dins del marc de Barcelona i a l’abril d’aquest mateix any reben el Primer Premi al 23è Concurs internacional Paper de Música de Capellades. Al maig aconsegueixen el Segon Premi al Concurs Internacional de Música de Les Corts de Barcelona i segueixen al juny aconseguint el Primer Premi al Concurs internacional Mirabent i Magrans de Sitges.

 

Tenen programats concerts aquest estiu a Sitges i Lloret de Mar i una desena de concerts de cara al curs vinent organitzats pel concurs Paper de Música i també tenen previst l’enregistrament d’un CD amb Solfa Recordings amb les sonates de C. Franck i S. Rachmaninov.

 

IRMA BAU, VIOLONCEL

Neix a Vic el 1990. Inicia els seus estudis de violoncel a l’edat de 7 anys amb Eulàlia Subirà a Manlleu. El 2006 es desplaça a Madrid per continuar els seus estudis amb Maria de Macedo i també regularment amb Lluís Claret a Sant Cugat, cursant al mateix temps els estudis de Grau Professional al Conservatori de música de Vic amb el professor Albert Bardolet. Al 2008 accedeix als estudis de Grau Superior a l’ESMuC a Barcelona amb el professor Damián Martínez i finalitza el 2012 amb les màximes qualificacions. Aquest mateix any accedeix a la Musikhochschule Lübeck, Alemanya, a estudiar un Master d’interpretació amb el professor Troels Svane.

 

Ha assistit a nombrosos cursos de formació tant a Espanya com a l’estranger rebent classes de professors com Laurentiu Sbarcea, Daniel Grosgurin, Jens Peter Maintz, Cláudio Bohórquez, Cristophe Coin, Alban Gerhardt, Asier Polo, David Geringas, Peter Brus o Frans Helmerson entre d’altres. I en la música de cambra ha rebut classes de Manderling Quartet, Heime Müller (Artemis Quartet), Kennedy Moretti, Charles Tunell, Lorenzo Copolla, Josep Colom, Cuarteto Quiroga o Quartet Casals entre d’altres.Ha format part d’orquestres joves com la JONC, la JONDE, la NJO a Holanda i Schleswig Holstein Musik Festival a Alemanya entre d’altres. Ha col·laborat amb orquestres professionals com la Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra de cambra del Pènedès, OBC, Orquestra de Cadaqués, Orquestra Camara Musicae i la Philharmonisches orchester der Hansestadt Lübeck.

 

En música de cambra ha guanyat el 2006 el primer premi al concurs de Castellterçol, el segon premi el mateix any al concurs Arjau i el primer premi el 2008 en el mateix concurs en la modalitat de música contemporània catalana.Com a solista el 2011 és guanyadora del concurs per a les beques Anna Riera, el 2012 és guanyadora del concurs de solistes ESMuC el que la porta a actuar com a solista al’Auditori de Barcelona amb el Triple Concert de Beethoven, i el 2014 aconsegueix el segon premi al Stockholm International Music Competition.

 

Recentment, amb la pianista Irina Veselova amb qui formen el DeLis Duo, ha guanyat aquest abril el primer premi al concurs internacional Paper de Música de Capellades, al maig el segon premi al concurs internacional de Les Corts de Barcelona i el primer premi el juny al concurs internacional Josep Mirabent i Magrans de Sitges.Ha participat en projectes didàctics amb el SINEM de Costa Rica i Musikerkennen a Alemanya. Actualment forma part de Bambú Ensembe, Libercello Duo amb el violoncel·lista Nicolás Cobo, Alma Cello Quartet i Mademoicelli.

 

IRINA VESELOVA, PIANO

Irina Vaselova, va néixer a Barnaul (Rússia). A l'edat de 5 anys comença els seus estudis de piano a la Escola Central de Música i continua la seva formació al Conservatori de Grau Mitjà de la seva ciutat nadiua amb la professora Elvira Rossinskaya. Durant els anys d'estudis ja guanya diversos concursos regionals i nacionals. Actua a recitals de diferents ciutats de la seva regió i també amb la Orquestra Simfònica Filharmònica de Barnaul. A l'edat de 18 anys es trasllada a Moscou per a continuar la seva formació amb la professora Ksenia Knorre al Conservatori Estatal de Piotr Tchaikovsky. El 2010 obté la Llicenciatura de Música de grau Superior Universitari. Des del 2011 fins al 2014 fa un curs de perfeccionament al Conservatori Superior de Liceu amb el professor Stanislav Pochekin.

 

Entre els seus nombrosos premis aconseguits en concursos nacionals de renom com els de Kemerovo, Igumnov i Gavrilin a Rússia a més a més podem incloure: el 1r premi en el Concurs Internacional del compositor Nasedkin a Rússia; finalista al Concurs Internacional SEILER 2002 a Alemanya i el 1r premi al Concurs internacional del compositor Kabalevsky, també a Russía.

 

Professionalment actua amb el també pianista i marit Fedor Veselov. Amb Irma Bau Rubinat han format el DeLis Duo amb qui han aconseguit durant aquest any el 2n premi al Concurs Internacional de "Les Corts", el 1r premi al Concurs Internacional Paper de Música de Capellades i el també 1r premi al 23è concurs Josep Mirabent i Magrans a Sitges. Tots tres a Catalunya.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya