CICLE DE CONCERTS D'ESTIU > 35è Cicle de Concerts d'Estiu
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Entrada general: 15€
Carnet jove, jubilats, aturats, famílies nombroses i monoparentals: 10€
Socis de Joventuts Musicals: gratuït

Compra entradesCompra entrades

Òpera LA SERVA PADRONA

LAIA FRIGOLÉ, soprano · XAVIER MENDOZA, baríton · ARNAU COLOM, actor · MARCEL PASCUAL, concertino · ANGELA MORO, violí · ALBERT CARBONELL, violí · ELIZABETH GEX, viola · ENRIC PRATS, violoncel · GREGORI FERRER, clavecí · IBAN BELTRAN, director d'escena

B. Pergolesi

Una nova companyia, el Teatre de les Comèdies, ha vingut a enriquir el panorama operístic català, i a més, ho fa amb una aposta singular: presentar òperes cèlebres de petit format adaptades al català, a fi que tot el públic pugui seguir el desenvolupament de l'acció al mateix temps que gaudeix de la música.

Data18/07/2018

Hora21:00h

Lloc Teatre Municipal (Palafrugell)

El Teatre de les Comèdies es presenta a la Xarxa amb una adaptació de la cèlebre òpera de Pergolesi. La Serva Padrona explica la història d'un home benestant (Uberto) i els seus dos criats (Serpina i Vespone). Serpina, cansada de servir, decideix seduir el seu patró per tal d'esdevenir la seva muller i convertir-se així en mestressa. Davant la indiferència d'Uberto, Serpina decideix que el posarà gelós amb un fals pretendent.

 

El Teatre de les Comèdies neix a Reus amb la intenció d'apropar l'òpera en viu a nous públics. La companyia, d'iniciativa i finançament privat, pretén arribar a tot tipus de poblacions petites i mitjanes sense programació estable d'òpera. Els requeriments tècnics de les produccions del Teatre de les Comèdies són escassos i possibiliten la representació operística en tot tipus d'instal·lacions teatrals, esportives, culturals, polivalents o efímeres. Les produccions del Teatre de les Comèdies s'ofereixen adaptades al català i la interpretació musical es fa seguint criteris històrics. Una petita part de l'espectacle es dedica a divulgar el context històric i musical de l'obra interpretada i durant l'espectacle s'afavoreix la interacció entre públic i escena.

 

Programa:

B. Pergolesi: La Serva Padrona


Més informació: www.teatredelescomedies.com


 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya