CICLE DE CONCERTS D'ESTIU > 35è Cicle de Concerts d'Estiu
Venda d'entrades

Entrada general: 15€
Carnet jove, jubilats, aturats, famílies nombroses i monoparentals: 10€
Socis de Joventuts Musicals: gratuït

Compra entradesCompra entrades

ORQUESTRA DE GIRONA

VLADIMIR KUNÇA, Direcció musical i concertino

L. Bernstein, S.Barber, A.Copland, John Williams

Amb motiu del centenari de Leonard Bernstein (1918-2018 ) l’OdG ofereix un concert dels temes més significatius de West side story, entre d’altres, així com obres de Samuel Barber i Aaron Copland. Sense oblidar John Williams, eldarrer clàssic de Hollywood, autor de les bandes sonores més celebrades i guardonades de la història.

Data25/07/2018

Hora22:00h

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

TRIBUT A LEONARD BERNSTEIN

 

L’OdG ens proporciona un concert  amb obres de compositors que conformen l’univers musical nordamericàmés important. Tots ells, molt hàbils en el domini del timbre i el color, tanmateix molt influïts pels autors anglesos de finals del XIX i principis del XX com Gustav Holst, veritablement molt apreciat per L.Bernstein. Una oportunitatper gaudir, conèixer i retrobar bona música.

 

 

Fundada el 1996, de 2004 a 2007 el seu director titular va ser Pablo Heras-Casado desenvolupant des d’aleshores una Temporada de Concerts a l’Auditori de Girona. Xavier Puig actualment  és el director titular de l’OdG.  Tanmateix, l’Orquestra de Girona actua sovint sota la direcció musical dels seu concertino Vladimir Kunça.


L’ OdG ha tingut ocasió d’actuar també amb directors com: Josep Vicent, Jesús López Cóbos, Francesc Llongueres, J.Albert Amargós, Salvador Brotons, Josep M. Mindán, Daniel Tosi, Daniel Mestre, entre d’altres. Actua en festivals i cicles dins i fora de Catalunya.

Ha actuat amb solistes instrumentals com: Ara Malikian, Michel Lethiec, Michel Moragues, Jaime Martín, Mats Rondin, Friedemann Breuninger, Olvido Lanza, Jordi Molina, Josep Fuster, Alba Ventura, Mireia Farrés entre d’altres. També amb solistes vocals com: Mireia Pintó, Maria, Hinojosa, Marta Mathéu,  Raquel Andueza, Gemma Coma-Alabert, Josep Pizarro, Ulrike Haller, per citar-ne només alguns. També amb formacions corals de Catalunya:  Cor GerionaCor de Noies de l’Orfeó Català, Cor Infantil de l’Orfeó Català, Cor de Cambra de la Diputació de Girona, Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, així com també amb nombroses corals de Girona.

 

El seu repertori, inclou des del barroc fins les obres d’ autors actuals, tenint especial cura en la promoció del patrimoni musical de Catalunya aixì com també dels seus autors i intèrprets. 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya