CICLE DE CONCERTS D'ESTIU > 35è Cicle de Concerts d'Estiu
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Entrada general: 15€
Carnet jove, jubilats, aturats, famílies nombroses i monoparentals: 10€
Socis de Joventuts Musicals: gratuït

Compra entradesCompra entrades

OPERA PRIMA

ELENA MARTINELL, Soprano · SUSANNA DEL SAZ, Mezzosoprano · JOSÉ LUIS MARTÍN, Guitarra

A. Vivaldi, G.F. Haendel, G.B. Pergolesi, M. de Falla, E. Granados, G. Fauré, E. Toldrà, X. Montsalvatge

L'Elena Martinell i la Susanna del Saz d'Ópera Prima, amb José Luis Martín a la guitarra, ens ofereixen un ampli repertori que abarca des del barroc fins a obres contemporànies de la nostra terra.

Data01/08/2018

Hora22:00h

Lloc Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)

ÒPERA PRIMA està formada per la soprano Elena martinell i mezzosoprano Susanna del Saz, les quals seran acompanyades en auesta actuació pel guitarrista José Luis Martín. Durant els últims anys, han portat a terme diferents concerts i espectacles: ”NUS” (Òpera a capella) i  “Opera Fantasy” (2010-14), a banda del espectacle de teatre musical infantil “Nyam! un tastet d’òpera”  i “Menuda òpera”.

 

 

L'activitat professional de l'Elena Martinell passa per diferents formacions i estils: música antiga, sefardí, klezmer, musical i òpera.

 

Començà la seva formació teatral a l’escola El Galliner de Girona, completant-la posteriorment amb diferents professionals i companyies, tan locals com estrangeres. Ha participat en diferents muntatges teatrals: “El karma de Romeu i Julieta” (dir: Janot Carbonell / 2010-11), “Miniatures violentes” (dir. Victòria Szpunberg / 2006-07), “Cuina selecta” (dir. Jordi Coromina / 2005), “La casa del darrera” (dir. Cristina Cervià / 2005), “Ariadna al laberint grotesc” (dir. Jordi Vilà / 2004).... com també en espectacles de carrer, lectures dramatitzades o de poesia, ... Sempre  ha combinat la seva activitat teatral amb la de cantant (soprano lleugera). Segueix perfeccionant en la tècnica del cant amb la mezzosoprano barcelonina Francesca Roig havent rebut classes magistrals de grans professionals com F.Ortiz, J. Talhia, R.Panerai, M. Caballé, M.Zanetti, A.L.Chova, C. Chauson, M. Ortega, ...

 

 

La cantant gironina Susanna del Saz es dedica professionalment al món de la música des dels 16 anys. Cursà estudis de piano al Conservatori Isaac Albéniz de Girona, a més de realitzar estudis de cant clàssic amb Chantal Botanch, Carmen Rodríguez i Joana Maria Bañeres, assolint  amb elles la técnica lírica.

 

Participa a la "40ª Cantada d’Havaneres de Calella" oferta per  TV3 a l’estiu del 2006 obrint camí a les actuacions que es faran des de llavors a un convidat o convidada a la famosa cantada. Ofereix concerts amb el pianista Nito Figueras amb qui ha enregistrat el de temes en català, “PAÍS PETIT”. Al 2009 començà 4 temporades a la sala Aquarella Music Show de Barcelona amb un nou espectacle "ÒPERA SHOW". També ha estat convidada a cantar en dues ocasions (2010 i 2017) a la “TROBADA DE HABANERAS DE MAYORGA” a Valladolid, interpretant tant  havaneres clàssiques de caire líric  com les més populars i actuals. Enguany cumpleix 13 temporades ininterrompudes participant  als concerts que es fan al jardí Botànic de Blanes “Les Nits del Marimurtra”, on ha portat repertoris tan diversos com òpera, jazz, bandes sonores, música catalana, boleros, balades del rock, música sudamericana, etc… i l’últim, un tribut a les cançons de Julio Iglesias, amb arranjaments de Joan Sadurní.

 

 

Nascut a Barcelona, J. L. Martín inicia els seus estudis musicals als 7 anys, cursant els estudis superios de guitarra al Conservatori Superior de Música de Barcelona,  amb el profesor Juan Francisco Garrido.

Va perfeccionar la seva técnica amb diferents professors com Antonio Duro i Lorenzo Micheli, entre altres i es va dedicar des del 1986 majorment a la docència formant  guitarristes tant en l’àmbit clàssic com modern. Cal destacar la seva participació al "Festival Internacional de Guitarra de La Habana"  i al “Ciclo de Guitarra clásica de Madrid”. També participà en diferents estudis de gravació d'anuncis i programes de televisió, a més de ser sol.licitat en diferents treballs discogràfics i per acompanyar cantants en directe.

 

PROGRAMA

 

AMB GUST A GUITARRA:


Caccini: Amarilli 


Haendel: Lascia Ch'io pianga 


Vivaldi: Sposa son disprezzatta 


Pergolesi: Se tu m'ami


F. Tàrrega: AdelitaLágrima


J. Rodrigo:

 Madrigales Amatorios


Con qué la lavaré

De donde venís amore

De los álamos vengo

 

 

Falla: El paño moruno 


Barbieri: Canción de Paloma 


Montsalvatge: Canción de cuna para dormir a un negrito 

 

Ginastera: Canción del árbol del olvido 

 

Fauré: Aprés un reve 


Bizet: Habanera de Carmen 


Delibes: Les filles de Cadix 


Satie: Je te veux 


Lauro: Vals venezolano 


Popular catalana: El testament d'Amèlia


Llach: País Petit 


Sirés: La Gavina 


Serrat: Paraules d'amor 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya