TEMPORADA ESTABLE > Cicle de Tardor 2019

Cicle de Tardor 2019

   Després de l’exitós Cicle de concerts d’estiu, Joventuts Musicals de Palafrugell emprèn la seva tasca de difondre la música amb un CICLE DE TARDOR. Aquest cicle consistirà amb tres concerts que es faran en una nova ubicació molt especial i estimada pels palafrugellencs, el Museu del Suro. Els concerts es faran a la sala de l’auditori del museu que amb molt bona disposició ha ofert la seva direcció.

 

 

  El primer dels concerts tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre a les 18h. El violinista canadenc Jordan Ofiesh i el pianista Àlex Ramirez ens oferiran les obres de tres compositors que van tenir la ciutat de París com a inspiradora per desenvolupar la seva creació artística: Granados, Prokófiev i Stravinski.

 

   El segon dels concerts serà el dissabte 9 de novembre a les 18h. El tenor Jordi Mas i el pianista Miquel Jorba ens oferiran el cicle de lieder Winterreise compost per Franz Schubert sobre uns poemes de Wilhelm Müller. Aquesta obra va ser creada l’últim any de la seva vida i expressen les reflexions d’un amor no correspost mentre passeja sol durant l’hivern.

 

   I l’últim dels concerts del Cicle de tardor serà el dissabte 7 de desembre a les 18h. La soprano Eva Ribas i la mezzosoprano Rimma Khismatullina, acompanyades per la pianista Anna Balvak, ens prepararan un repertori per anar-nos acostant al temps de nadal. Aromes de Nadal ens portarà àries de Mozart, Bizet, Puccini, Delibes, Offenbach, Txaikowsky i nadales de fora i de casa.

 

 

Bona tardor i a gaudir de la música!

 

 

Data05/10/2019

Hora18:00

Lloc Museu del Suro (Palafrugell)

MÚSICA POST-ROMÀNTICA PER A VIOLÍ I PIANO

El violinista canadenc Jordan Ofiesh i el pianista català Àlex Ramírez ens ofereixen un repertori que ens traslladarà del romanticisme a la música contemporània: des de Granados, passant per Prokofiev i acabant amb Stravinsky.

 

Data09/11/2019

Hora18:00

Lloc Museu del Suro (Palafrugell)

RECITAL DE LIED

En Jordi Mas i en Miquel Jorba ens interpretaran el gran recital de lied d'en Franz Schubert, Winterreise: una obra basada en un conjunt de poemes de Wilhelm Müller, que narra el passeig d'un caminant a través d'un paisatge d'hivern, després de saber que la seva estimada l'ha rebutjat.

 

Data07/12/2019

Hora18:00

Lloc Museu del Suro (Palafrugell)

CONCERT DE NADAL

Per acabar la temporada, l'Anna, l'Eva i la Rimma ens oferiran un concert de Nadal de veu i piano. BON NADAL!

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya