TEMPORADA ESTABLE > Cicle de Tardor 2019
Venda d'entrades

Entrada general: 15€
Carnet jove, jubilats, socis AVAC, aturats, discapacitats, famílies nombroses i monoparentals: 10€

Compra entradesCompra entrades

RECITAL DE LIED

JORDI MAS, Tenor · MIQUEL JORBA, Piano

F. Schubert

En Jordi Mas i en Miquel Jorba ens interpretaran el gran recital de lied d'en Franz Schubert, Winterreise: una obra basada en un conjunt de poemes de Wilhelm Müller, que narra el passeig d'un caminant a través d'un paisatge d'hivern, després de saber que la seva estimada l'ha rebutjat.

Data09/11/2019

Hora18:00h

Lloc Museu del Suro (Palafrugell)

Jordi Mas

 

Nascut a Breda, va estudiar piano i cant amb els professors Anna Luisa Chova, Lorreine Nubar, Wolfgang Rieger, Dalton Baldwin, Àngel Soler, Carmen Bustamante, Aquiles delle Vigne, Luiz de Moura Castro, Carme Undebarrenai Anna Ma. Cardona entre d’altres. Va guanyar el Premi del Concurs d’òpera de Sabadell que organitza l’Associació d’amics de l’opera de Sabadell i va debutar al Teatre La Faràndula d’aquesta ciutat amb “El barber de Sevilla” de Rossini”. El 2001 va debutar al Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb un rol a “Il Puritani” de Bellini. L’any següent va guanyar les oposicions per a formar part del Cor del Gran Teatre del Liceu. Al mateix temps ha cantat de solista en diferents produccions com “Lady Macbeth de Mtsensk” de Shostakovich,“Peter Grimes” de Britten, “Edip” d’ Enescu, “Gaudí” de Guinjoan, “Idomeneu” de Mozart, “Manon” de Massenet i recentment en la producció “Death in Venice” de Britten. En el Foyer del Gran Teatre del Liceu també ha actuat en diverses ocasions amb molt bona crítica. Al Palau de la Música Catalana de Barcelona ha interpretat la Missa de la Coronació, KV 317 i el Requiem en re menor, KV 626 de Mozart i la Novena Simfonia, Op 125 de Beethoven. Ha actuat a França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Jordània i a molts teatres de l’estat espanyol i de Catalunya. Recentment ha actuat amb els pianistes Viviana Salisi, Josep Buforn, Idoia Rodríguez i amb els guitarristes JaumeTorrent, Mario Mas i Giuliano Beloti, oferint cicles de Schubert, Schumann, Ravel, Blancafort i Montsalvatge. Acompanyat pel pianista Francisco Poyato, va estrenar la versió en català feta per Enric Casasses del cicle de F. Schubert “Die Schöne Müllerin”, La noia maca del molí.

 

 

Miquel Jorba

 

Va néixer a Olesa de Montserrat on hi va iniciar els seus primers estudis musicals. Més endavant, va continuar la seva formació amb Maria Canals a Barcelona, aconseguint el Premi d’Honor del Grau Superior de piano per unanimitat del Jurat. Va ampliar els seus coneixements amb José Francisco Alonso a Viena i amb Edith Fischer a Blonay (Suïssa). El 1989 va ser guardonat amb Diploma d’Honor i el Premi Especial al millor intèrpret espanyol en el “Concurs Internacional d’Execució Musical Maria Canals” de Barcelona.Tanmateix, va ser seleccionat per Joventuts Musicalsde Barcelona i per l’organització internacional “Live Music Now!” per a la promoció de joves intèrprets. Ha actuat repetidament al nostre país, així com a la resta d’Espanya, Anglaterra, Suissa i Àustria, tant en recitals com a solista d’orquestres de cambra. Molt apreciat com a acompanyant de “Lied”, ha interpretat amb diferents cantants els grans cicles romàntics de F. Schubert i de R. Schumann. D’entre els Festivals Internacionals en que ha participat, cal destacar el “Festival Internacional de Música” de S’Agaró (Girona), i la “Semaine Internationale de piano” de Blonay- Saint Légier (Suïssa). És fundador i professor del Curs d’interpretació sobre l’obra pianística de F. J. Haydn que se celebra a Ripoll desde l’any 2009.

 

 

PROGRAMA

 

Winterreise de Franz Schubert 

 

Gute Nacht

Die Wetterfahne

Gefrorene Tränen

Erstarrung

Der Lindenbaum

Wasserflut

Auf dem Flusse

Rückblick

Irrlicht

Rast

Frühlingstraum

Einsamkeit

Die Post

Der greise Kopf

Die Krähe

Letzte Hoffnung

Im Dorfe

Der stürmische Morgen

Täuschung

Der Wegweiser

Das Wirtshaus

Mut!

Die Nebensonnen

Der Leiermann

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya