ENTITAT > Presentació

Presentació

L'associació Joventuts Musicals de Palafrugell va ser creada l'any 1981 amb la inquietud de fomentar i difondre la música en concret i l'art en general. Venia a enllaçar, superat el parèntesi de la guerra civil i de la dictadura franquista, amb l'antiga Associació de Música de Palafrugell -AMP- creada l'any 1924. Actua sense afany de lucre i forma part de JJMM de Catalunya i de JJ MM d'Espanya. Aquesta última està integrada des de 1967 en la Federació Internacional, amb seu a Brussel·les, i va ser decretada d'utilitat pública per acord del Consell de Ministres el 18 de gener de 1974.

 

Per principi, l'associació actua al marge de tota discriminació per tal que l'accés a la música sigui reconegut com un dret fonamental de les persones. Els associats -a Palafrugell són més de 180-, poden gaudir gairebé sempre gratuïtament de concerts, conferències i diverses activitats que s'organitzen a Palafrugell i als milers de delegacions d'arreu del món amb les mateixes condicions que els socis locals.

 

Cada estiu es programen nou concerts que es reparteixen entre l'Església de Calella, el Teatre Municipal de Palafrugell i l'Ermita de Sant Sebastià; durant el curs escolar s'organitzen una sèrie de concerts per als alumnes de totes les escoles de Palafrugell; anualment es realitza una Temporada Estable al Teatre Municipal de Palafrugell dividida en dos: la programació del primer semestre, que va de febrer a juny (incloent el concert d'orgue de Divendres Sant a la parròquia de Sant Martí) i de setembre a desembre. Durant la Temporada Estable L'Escola de Música de Palafrugell col·labora amb l'entitat organitzant els Preludis Musicals a càrrec dels estudiants més avantatjats abans de cada concert.

Presentació
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya