ENTITAT > Història

Història

25è aniversari de Joventuts Musicals de Palafrugell

 

Aquest any s’escau el 25è aniversari de Joventuts Musicals de Palafrugell. Com en tota acció col·lectiva, sempre és un conjunt de persones que fan tirar les coses endvant i quasi mai és un mèrit individual. En aquesta data és oportú, doncs, recordar les persones van començar i que han participat a la dinamització de Joventuts Musicals de Palafrugell, sempre, però, amb el perill de l’oblit d’alguna persona, a la qual ja demanen disculpes des d’ara.


En la seva gestació hi va haver diverses reunions a la classe de música de la Rita Ferrer i a més d’ella hi participaven la Françoise Balland, la Montserrat Tibau, en Lluís Bofill, en Xavier Rangel, la Roser Massaguer, en Robert Bonet, en Cèsar Gil, la Montserrat Llovera, la Roser Laborda, en Jaume Salvadó i jo mateix entre d’altres; i dos elements forasters que eren qui ens animaven a tirar endavant aquest projecte que eren el President de JJ. MM. de Figueres i en Josep Lloret de JJ. MM. de Torroella de Montgrí.
Després de les reunions prèvies, es va formalitzar la nova entitat que va tenir com a primer president en Robert Bonet.

 

Després d’un any, i quan la cosa ja funcionava més o menys, hi va haver uns quants canvis a la junta i va passar a ocupar la presidència la Titon Frauca, que restar en el càrrec cap a tres anys, fins que se’n va anar a viure a Girona. Des d’aleshores, vaig ser jo qui va ocupar la nova plaça de President, però abans d’això, van entrar nous elements a la junta que es va renovar de manera considerable. S’hi van incorporar la Carme Sitjas, la Maria Casas, en Jordi Plana, més endavant la Carme Castelló, la Joana Vilahur, la Rosa Brugueres, la Tona Benito, la Carme Bonal, la Mercè Montada, persones que hi van restar més o menys temps i algunes de les quals han arribat fins avui dia.

 

Durant aquest període, hi ha hagut dues col·laboracions importants que han donat com a resultat la possibilitat de poder organitzar les sessions per als escolars de Palafrugell i que en un primer moment va tenir la Clàudia Soler com a protagonista i més endavant a l’Eva Ribas.


Ara, i després de tant de temps, arriba un nou canvi amb la incorporació de gent nova i amb molta empenta que estem segurs que revitalitzaran i posaran al dia Joventuts Musicals de Palafrugell. Els desitgem molta sort i bon coratge.

 

Eduard Gich

Febrer de 2008

Història
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya