Històric > Cicle de Cambra 2010-11
Altres imatges de l'esdeveniment:
 

Claudia Schneider, mezzosoprano i Alfredo Armero, piano

Enrique Granados: Las majas / Manuel de Falla: El amor brujo (Dansa ritual del foc (peça per a piano sol) / Xavier Montsalvatge: Canciones negras / Kurt Weill: Die Dreigroschenoper

Un interessant recital, amb una part de cançó espanyola i una segona part íntegrament dedicada a Kurt Weil

Data20/05/2011

Hora21:30h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

La mezzosoprano Claudia Schneider, es va formar a l’Acadèmia Marshall de Barcelona sota les directrius de Montserrat Aparici. Es va poder escoltar per primera vegada al Concurs Noves Veus que organitza l’Òpera de Cambra de Catalunya, resultant guanyadora del certamen. Des d’aquell moment, l’hem pogut gaudir en nombroses representacions, com les òperes Don Quijote, al Gran Teatre del Liceu i a Ricardo y Elena, al TNC, així com a festivals tant importants com el Festival Internacional d’Edimburg o el Grec. Al seu costat, Alfredo Armero ens desarmarà amb una pianística exquisida, resultat d’anys de formació a l’Acadèmia Marshall, on va estudiar amb Mercedes Roldós, Carlota Garriga i Maria Teresa Monteys. El fet de poder treballar amb la pianista Alícia de Larrocha va deixar una forta empremta en l’estil d’Armero: una forma de tocar el piano sense pretensions i amb especial atenció al ritme i a la sonoritat.

La seva trajectòria ha estat reconeguda en nombroses ocasions, destacant el premi Fundación Victoria y Rodrigo, que obtingué al XLV Curs Universitari Internacional de Música Espanyola a Santiago de Compostel·la.

*Podeu escoltar Claudia Schneider al You Tube

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya