Històric > Cicle de Cambra 2011-12

Solistes de l'OSV

Cristian Chivu, violí 1
Giovanni Giri, violí 2
Albert Romero, viola
Magdalena Cristea, violoncel

Jordi Cos, viola (al sextet )
Olga Mensenin, violoncel (al sextet)

I Part
Wolfgang Amadeus Mozart: Divertimento núm.1 en re major, K. 125a
Fazil Say: Quartet "Divorci" op. 29
II Part
Wolfgang Amadeus Mozart: Quartet núm.19 en do major, K.465 "les dissonàncies"
Fazil Say: Sextet "Alla turca jazz" (4 min)

Amb aquest programa us convidem a escoltar el diàleg entre les obres de Mozart i les composicions de Say, que tant en la seva faceta d’intèrpret com en la de compositor s’ha encarregat de revisar la música del gran mestre clàssic.

Data11/11/2011

Hora21:30h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

Mozart va ser un gran clavecinista i el compositor per excel·lència de la segona meitat del segle XVIII. Fazil és un pianista excepcional i un compositor molt especial. Aquests, però, són només dos dels múltiples paral·lelismes que podem establir entre els dos músics. 

 

Amb aquest programa us convidem a escoltar el diàleg entre les obres de Mozart i les composicions de Fazil, que tant en la seva faceta d’intèrpret com en la de compositor s’ha encarregat de revisar la música del gran mestre clàssic. Sentim-los i gaudim-los aquí a través dels solistes de l’OSV.

 

Esperem retrobar-vos també al concert del proper 18 de novembre al Teatre Principal, on podrem escoltar en Fazil Say al piano amb l’Orquestra Simfònica del Vallès al complet, interpretant la joia de Mozart, el concert núm.23, afegint-hi a més, alguna de les seves prodigioses improvisacions.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya