Històric > Festival d'Estiu 2012

Kaulakau

MARC EGEA, viola de roda, flautes, veu
JORDI MOLINA, tenora, tible
FRANCO MOLINARI, contrabaix
ENRIC CANADA, bateria i percussions

Músiques de la mediterrània

Si KAULAKAU és la clau que obre la porta de l’Univers, aquest innovador quartet us obrirà les portes un món musical completament inexplorat, on la imaginació no té límits ni fronteres. Si KAULAKAU és una paraula misteriosa, la música us desvetllarà tots els misteris i us transportarà a un món on allò real són els somnis.

Data05/07/2012

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre de l’Espai Cultura Unnim Caixa Sabadell (Sabadell)

La unió d’aquests quatre prestigiosos instrumentistes que provenen de diferents àmbits musicals (jazz, tradicional, flamenca, clàssica...) fan que el quartet KAULAKAU sigui absolutament innovador tant pel que fa a la sonoritat com al repertori. No és habitual sentir una viola de roda o una tenora formant conjunt amb contrabaix i bateria; encara ho és menys veure’ls improvisar. A KAULAKAU hi trobareu la presència d’aquests quatre instruments, relacionant-se entre sí d’una manera gens forçada i dialogant amb una naturalitat inusual.

El repertori que ofereix KAULAKAU està format exclusivament per obres de

propia composició. Composicions que es mouen entre la música tradicional i ètnica i el jazz. Introduccions creatives, espais oberts per a improvisacions o diàlegs entre dos instruments, moments melòdics de gran bellesa... tot plegat fa que ens trobem davant un resultat sonor inimaginable.

Si KAULAKAU és la clau que obre la porta de l’Univers, aquest innovador

quartet us obrirà les portes un món musical completament inexplorat, on la imaginació no té límits ni fronteres. Si KAULAKAU és una paraula misteriosa, la música us desvetllarà tots els misteris i us transportarà a un món on allò real són els somnis.

 

Més informació al web www.kaulakau.com. Per escoltar la seva música cliqueu els següents enllaços: audio, video.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya