Històric > Cicle de Cambra 2012-13
Altres imatges de l'esdeveniment:
 

Trio Ludwig

Ludwig Trio
Hyo-Sun Lim, piano
Abel Tomàs, violí
Arnau Tomàs, violoncel

Beethoven: Trio Op.70 n.1 "fantasma"
Xostakóvitx, Trio Op.67 n.2
Mozart: Divertimento en si bemoll major, K254

Dins les temporades 2011-12 i 2012-13 el Ludwig Trio serà la formació resident al Teatre Principal de Sabadell, dins la Temporada de Cambra que organitza Joventuts Musicals de sabadell i Ajuntament de sabadell amb el projecte d'interpretar la integral dels trios amb piano de Beethoven

Data16/11/2012

Hora21:00h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

Dins les temporades 2011-12 i 2012-13 el Ludwig Trio serà la formació resident al Teatre Principal de Sabadell, dins la Temporada de Cambra que organitza Joventuts Musicals de sabadell i Ajuntament de sabadell amb el projecte d'interpretar la integral dels trios amb piano de Beethoven. Coincidint amb cadascun d´aquests concerts, els components del Ludwig Trio imparteixen  classes magistrals al  Conservatori; també interpretaran,  l´abril de  2013,  el Concert triple de Beethoven amb la Simfònica al Teatre Principal de Sabadell i al Palau de la Música de Barcelona.

 

Programa: 

- W. A. MOZART, Divertimento en si bemoll major K254

- L. v. BEETHOVEN  Trio en re menor,  nº1, Op. 70 “Ghost”

- D. XOSTAKÓVITX , Trio  nº 2, Op. 67


Trio Ludwig

De recent creació- la seva primera actuació va ser el març del 2009 – el  Ludwig Trio és considerat una de les joves formacions de cambra més destacades de l’actualitat.

 

Està format pels germans Abel Tomàs al violí i Arnau Tomàs al violoncel, fundadors i membres del Quartet Casals, i per la pianista Hyo-Sun Lim, guanyadora de nombrosos concursos internacionals entre els quals destaca el “Reina Elisabeth” de Brussel.les. Aquesta pianista té una llarga experiència en música de cambra, havent col.laborat amb artistes de la talla de Hilary Hahn o Mischa Maisky.

 

El Trio ha rebut influències dels mestres Rainer Schmidt, Gyorgy Kurtag, Mitsuko Uchida, Arie Vardi, Gary Graffmann, Leonid Margarius, i dels membres del Quartet Alban Berg per a les cordes. La seva vocació principal és aprofondir en l’obra de Beethoven, combinant-la amb obres de compositors que s´han inspirat d´ella o l´han influenciat. 

 

Al febrer de 2010, el Trio va  realitzar  el seu primer enregistrament, els trios Op.1 nº1 i Op. 97, l’Arxiduc, de Beethoven, pel qual va rebre la ”e” que la revista Scherzo atorga cada mes als discos considerats “excepcionals”.  

 

Els seus proximos projectes inclouen una gravació del Triple Concert de Beethoven amb Victor Pablo Pérez i l’Orquestra Simfònica de Galícia.


 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya