Històric > Cicle de Cambra 2012-13
Altres imatges de l'esdeveniment:
 

Qvixote Quartet

HELENA SATUÉ, violí
MARÍA SANZ, violí
DANIEL CUBERO, viola
AMAT SANTACANA, violoncel

F.J. Haydn, W.A. Mozart i F. Schubert

El Qvixote Quartet neix l’any 2006. Ben aviat són premiats als concursos de música de cambra de Vinaròs (2006) i Lucena (2007).Tot seguit emprenen una sèrie de gires organitzades per Juventudes Musicales de España que els porta a actuar a bona part de l'Estat Espanyol.

Data17/05/2013

Hora21:00h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

Quartet en re major op.76 nº 5 Hob III:79 (1796/97)..........................F.J.Haydn (1732-1809)

 -Allegretto-Allegro

-Largo. Cantabile e mesto

-Menuet. Allegro-Trio

-Finale. Presto

 Quartet en Fa major KV 590 (1790)...................................................W.A.Mozart (1756-1791)

-Allegro moderato

-Andante (Allegretto)

-Menuetto. Allegretto-Trio

-Allegro

 Quartet en re menor D. 810 “La mort i la donzella” (1824)...........F.Schubert (1797-1828)

 -Allegro

-Andante con moto

-Scherzo. Allegro molto-Trio

-Presto

 

QVIXOTE QUARTET

El Qvixote Quartet neix l’any 2006. Ben aviat són premiats als concursos de música de cambra de Vinaròs (2006) i Lucena (2007).Tot seguit emprenen una sèrie de gires organitzades per Juventudes Musicales de España que els porta a actuar a bona part de l'Estat Espanyol. 

 

Els primers premis als concursos Josep Mirabent i Magrans de Sitges (2007), Montserrat Alavedra de Terrassa (2008) i el Premi “Thomastik Infeld” al millor grup de cambra de L'Acadèmia Viena-Praga¬-Budapest (2008), els consolida com un dels quartets emergents amb més projecció del nostre país.

 

L'any 2008 entren a formar part de la European Chamber Music Academy on s'instrueixen en l’art del quartet de corda amb prestigiosos especialistes com H.Beyerle, J.Meißl, Ch.Richter, S.Ashkenazy, M. da Silva, A.Farulli, V.Mendelssohn, A.Kouyoumdjian, M.Ylönen entre d’altres. Tanmateix, han rebut consells d’A.Bylsma, dels membres del Quartet Casals, G.Kurtàg, R.Dieltiens, J.Degen, K.Moretti, J.Klusson i F.Rados.

 

A més del centenar de concerts realitzats arreu d'Espanya; Palau de la Música, L'Auditori, Schubertíada de Vilabertran, Peralada, entre altres. El Qvixote Quartet ha actuat arreu d'Europa (Àustria, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica i Finlàndia) i d'Amèrica Llatina (Argentina, Uruguai, Bolívia i Veneçuela) en importants sales com l'Auditori de la Ràdio d'Àustria, el Teatre Teresa Carreño de Caracas o al Centre Cultural Aissa Mesasaoudi de la Ràdio Argelina a Argel. Han col·laborat amb músics com Katia Buniatishvili, Kennedy Moretti i Anderson Fiorelli.

 

En l'aspecte docent, sovint imparteixen classes a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). També han estat convidats personalment pel Mestre J.A. Abreu per col·laborar amb el Sistema de Orquestas Infantiles y Juveniles de Veneçuela, realitzant concerts i classes magistrals arreu del país.

 

Entre els seus darrers projectes destaquen la primera interpretació moderna d'obres de Gaetano Brunetti i el compositor català Pedro Santamant, inèdit i completament desconegut.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya