Històric > Festival d'Estiu 2014

Ràdio Nostàlgia: ones d'un segle

Big Band del Ceme
Guió: Víctor Alonso Berbel
Muntatge: Núria Quero
Actor: Enric López
Idea original i direcció: Miquel Àngel Maestro

Qui no ha viscut la música, la passió i el desig en una nit d'estiu? Una veu ens acompanya en un viatge a través del temps, retrobant tots els relats viscuts a ritmes des del swing fins al pop... Tot un segle d'història i transformacions en una sola gramola.

Data30/06/2014

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

Qui no ha viscut la música, la passió i el desig en una nit d'estiu? Una veu ens acompanya en un viatge a través del temps, retrobant tots els relats viscuts a ritmes des del swing fins al pop... Tot un segle d'història i transformacions en una sola gramola. Ja és tard, i queden pocs oients compartint la màgia de la nostra particular ràdio, però una trucada trencarà el silenci de la nit: és una jove, que busca l'amor a través de les ones. Aconseguirà trobar un final feliç per a la seva història? Ho descobrirem de la mà de la Big Band del CEME, dirigida per Miquel Àngel Maestro, acompanyats d'un repertori que ens farà reviure la història de la música batec a batec, compàs a compàs.

 

 

CURRICULUM:

 

La Big Band del Ceme és una agrupació d’una vintena de joves músics que treballa un repertori eminentment jazzístic sense oblidar altres estils com el funk, el pop, el rock, el musical, la música per a teatre o les bandes sonores. Ha fet concerts a Catalunya, País Basc i Alemanya. Des de fa uns anys la dirigeix Miquel Àngel Maestro.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya