Històric > Dimecres Musicals 2014-15
Venda d'entrades

General: 10€ Socis de Joventuts Musicals de Sabadell: gratuït

MIRABÈL: ITINERARI MUSICAL PER OCCITÀNIA

Pol Aumedes (veu, acordió diatònic),
Ermengol Marcos (violí, veu),
Joan Codina Vila (pifre, pandereta, veu).

Concert-espectacle dramatitzat de cançó i música occitana, amb projecció de fotografies

Data18/03/2015

Hora21:00h

Lloc Auditori de L’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, carrer d'en Font,25 (Sabadell)

Qui més qui menys, tothom ha sentit parlar d’Occitània, però on és i què és Occitània? Què hi tenen a veure la Vall d’Aran, els trobadors, el Massís Central, el Llemosí, el vi de Bordeus, el Provençal, els Càtars, Mistral…?

 

Dos amics músics catalans s’aventuren a fer un viatge pel sud de França: per no gaires diners volen passar les vacances tocant pels pobles i deixant-se portar per les melodies i la gent de cada indret. De seguida, però, compartiran el seu viatge amb un altre músic que, al contrari d’ells, està de tornada cap a casa seva. Amb ell aprendran que aquesta destinació no és el sud de França que ells imaginaven, sinó Occitània: un país que, malgrat tot, avui encara el podem trobar viu.


Sentiran la llengua, veuran els paisatges, aprendran una mica de la història i de l’actualitat d’Occitània. Però, sobretot, tornaran amb un bon grapat de cançons i melodies, i amb el cap ple d’idees per, un cop a Catalunya, donar a conèixer aquesta realitat.

 

Amb l’Itinerari Musical per Occitània, Mirabèl presenta un espectacle divulgatiu amb posada en escena, on el repertori de cançons s’acompanya de projeccions d’imatges.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya