Històric > Festival d'Estiu 2015

ORQUESTA POLIFONIA SAINT ANDRÉ (Isla de la Reunión)

La "Orquesta Polifonía" la dirigeix Pierre Varo, també director musical i artístic de l'associació “Juntos por la Música”, i exerceix de professor d'acordió, de piano i de formació musical a l'Escola de Música de Saint-André.

Data20/07/2015

Hora22:00h

Lloc Auditori 3 de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

48 estudiants-músics, entre 12 i 18 anys, formen part de l' orquestra "POLIFONÍA. Provinents de diferents escoles artístiques públiques i privades de l'illa de Reunión, segueixen la carrera i el desenvolupament instrumental al Conservatori en grups que van des del  1er. al 3er. grau.

 

Aquest conjunt està format per dos grups diferents d'acordió, acompanyats d'altres instruments com la tuba, el violí o el clarinet, i destaca per la seva riquesa sonora que sorpren i sedueix al públic.

 

La presència de 4 pianos sintetitzadors en una orquestra és excepcional. En el cas de la "POLIFONIA" resulta imprescindible per tal de donar una certa profunditat i consistència a les formacions instrumentals, ja que sovint no disposen d'instruments de vent -com per exemple el trombó-, ni d'altres que són essencials en una orquestra com la marimba, l'arpa i la guitarra.

 

Pel que fa al repertori, es fa difícil trobar peces que hagin estat composades per a aquest tipus de formació única i amb una sonoritat original que és la base del seu èxit. Per tant , el director ha d'adaptar les composicions a les característiques d'aquest tipus d'agrupació musical.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya