Històric > Audicions per a Escolars 2016-2017

Bufant el que no sona

BANDA DE SABADELL (format reduït):

Daniel Carbonell - clarinet, direcció musical, arranjaments i adaptacions
Laia Sellarès, clarinet; Eben-Ezer Marín, flauta travessera; Laia Rovira, saxo alt; David Calvo, saxo tenor; Jordi Sans, saxo baríton; Xavier Casademont, trompeta; Josué Blanco, trompa; Jaume del Pozo, trombó; Daniel Guisado, bateria.

Xavi Lozano (solista)

És un concert o un espectacle? Un espectacle o un concert? Heu sentit mai com sona una roda, una cadira? Coneixeu l'escala musical més alta que us pugueu imaginar? Sabeu com sona? Després de veure aquest concert, desitjareu provar de bufar tot el que "sona". Ens acompanyeu?

Data08/02/2017

Hora10:00h

Lloc Auditori de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

Pretenem acostar el format concert per mitjà d'un espectacle musical de qualitat, i fer viure de prop els instruments propis de la formació de banda a un públic familiar.

 

Amb la inclusió de la figura d'un solista, amb els seus instruments inusuals, pretenem potenciar la imaginació i la sorpresa delsinfants, ja que és difícil imaginar fer música amb el ventall d'objectes que en Xavi Lozano ens proposa. Això ajuda a fer un espectacle dinàmic i diferent dins el marc de la formació de la banda.

 

Un concert de banda amb solista, de la manera més poc convencional que us podeu imaginar.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya