Històric > Audicions per a Escolars 2016-2017

Cromàtic

A partir del color, la llum i la cultura urbana neix Cromàtic. Un espectacle ubicat en un racó d’una plaça, d’un barri, d’una ciutat. Trobem dos músics que juguen a imaginar sense límits, jugant com nens, sense portes, finestres ni sostre. Un animal es converteix en una cançó, un tamboret vell en un cotxe i una barra de pa en un instrument musical.

Data22/03/2017

Hora10:00h

Lloc Auditori Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

Cromàtic

 

 

Descripció:

A partir del color, la llum i la cultura urbana neix Cromàtic. Un espectacle ubicat en un racó d’una plaça, d’un barri, d’una ciutat. Trobem dos músics que juguen a imaginar sense límits, jugant com nens, sense portes, finestres ni sostre. Un animal es converteix en una cançó, un tamboret vell en un cotxe i una barra de pa en un instrument de percussió. Planteja un viatge a través de la música d’arrel tradicional i d’autor amb a través dels seus moviments i actituds plantegen un joc obert amb el públic. L’aparent senzillesa de les melodies tradicionals es barreja i guanya força a través d’una posada en escena sòbria i elegant evoca una placeta o un racó de ciutat on tres personatges juguen a imaginar històries a través de cançons i jocs.

 

Objectius:

-Manifestar i captar diferents estats emocionals i afectius: placidesa, relaxació, tristesa, alegria... provocats per la modulació de la música en el cant.

-Ajudar a desenvolupar la sensibilitat en vers la música i la poesia

-Estimular la capacitat d’escoltar

-Associar el moviment sonor amb el físic (o corporal)a través del gest i la dansa, l’articulació rítmica, la memòria auditiva i l’afinació

-Reconèixer auditivament i visualment els instruments presents a l’audició

-Aprenentatge de cançons adequades a l’edat dels alumnes.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya