Històric > Dimecres musicals 2015-16
Venda d'entrades

General: 10 €. Socis de JJMM de Sabadell, gratuït

RADICI - ANTHUS

Anthus, veu
Santi Galán, piano
Miquel Àngel Cordero, contrabaix.

Cançons sicilianes de tradició oral arranjades per primera vegada amb criteris jazzístics i un recull de temes propis amb els quals Anthus, acompanyat de primeres espases, es referma com a crooner de jazz mediterrani que s’ha de descobrir.

Data14/10/2015

Hora21:00h

Lloc Auditori núm. 1 Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell) (Sabadell)

Cantant, arranjador i compositor porta des del 2003 trepitjant fort els escenaris del panorama jazzístic. Neix a Sicília i descobreix el cant als vuit anys amb un vell tocadiscs de vinils de 45 revolucions, amagat a l'armari de casa de l'àvia. Aquest descobriment, el porta a estudiar música clàssica i folklòrica però, inquiet, curiós i amb un fort desig de descobrir nous estils musicals i el món, agafa un avió que el porta a Irlanda en cerca de sort. Descobreix el Jazz a Dublín, on continua la carrera musical al “Guildhall Trinity College” i posteriorment obté la llicenciatura en “Jazz Performance”. A Irlanda, volta per tota l'illa presentant el seu primer disc “Dreamer”. La seva carrera musical continua progressant, i troba un nou trampolí a Catalunya on enregistra el seu segon disc, “Radici” (Arrels), conjuntament amb un quartet de primeres espases: Vicenç Solsona, Miquel Àngel Cordero, Ramon Díaz i Santi Galán.

 

Amb “Radici”, Anthus es referma com a crooner del Jazz Mediterrani, i es consolida en alguns dels millors festivals del nostre país, com ara el VII Festival de Jazz de Girona, el XVIII Festival de Música Creativa i Jazz de Ciutat Vella i al 2014, al Festival Internacional de Jazz de Barcelona entre d'altres. Avui, Anthus és una de les poques veus masculines de l'àmbit del jazz al nostre país, una veu virtuosa arrelada en el Mediterrani amb ànima jazz.  

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya