Històric > Festival Internacional d'Estiu 2016

BALCONY PLAYERS

Moniek de Leeuw (violí, veu),
Ilse Roskam (acordió, veu),
Jaap Rovers (guitarra, veu)
Martin Masakowski (contrabaix, veu).
Vicenzo Castellana (percussions, veu)

Ballarina convidada: Yolien de Pue

Balcony Players van començar al maig de 2009 tot donant concerts des del seu balcó! (d'aquí els ve el nom, 'Els músics del balcó'). Des de llavors, Balcony Players han tocat en molts escenaris i festivals als Països Baixos i Europa! A l'agost de 2010 van fer gira per Europa vivint a la manera gitana, tocant pels carrers, als boscos, als clubs ...

Data22/06/2016

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

Balcony Players són un viatge Gypsy / Klezmer Band energètic que s'enorgulleix de fer ballar a la gent feliç amb la seva música. El grup multinacional inclou membres de Països Baixos, Bèlgica, Perú i Nova Orleans EUA. La seva música combina les influències de les seves cultures diverses amb una barreja gitana i de la música tradicional jueva, creant un so ric i acolorit. Perfecte per al ball! 

 

Balcony Players van començar al maig de 2009 tot donant concerts des del seu balcó! (d'aquí els ve el nom, 'Els músics del balcó'). Des de llavors, Balcony Players han tocat en molts escenaris i festivals als Països Baixos i Europa! A l'agost de 2010 van fer gira per Europa vivint a la manera gitana, tocant pels carrers, als boscos, als clubs ... i, és clar, als balcons. Aquesta gira n’inspirà una de més gran, musical, oberta, la primera etapa de la qual s’inicià l'agost de 2011. Una gira musical intercontinental amb el seu Ford '1983-ambulància per Europa i Amèrica. A Europa, focalitzen l'atenció en els països dels Carpats i els Balcans per tal d'aprendre més sobre l'estil de vida i la música dels gitanos i fer-ho de la manera més genuïna possible tocant i convivint amb moltes bandes gitanes  Centreeuropees. Per exemple: el setembre de 2011 van tenir l'oportunitat de conèixer la famosa banda hongaresa Romano Drom. Els dos grups van fer una presentació especial al costat dels populars del Club Gӧdӧr, al centre de Budapest!  A l'octubre de 2011 van visitar diversos pobles gitanos a Romania per donar concerts, connectar amb la gent i tocar amb els nens romanís. A Clejani, un petit poblet no lluny de Bucarest, van anar a l’encontre de la reconeguda banda Taraf de Haïdouks. Van tocar junts alhora que aprenien amb aquests increïbles músics. A Amèrica del Sud, els Balcony han tingut el plaer de tocar davant 10.000 persones al festival Sensacional! a Belo Horizonte, seguir ruta i oferir d’altres shows pel Brasil, els mesos de febrer i març de 2012.  Després d'Amèrica del Sud, van saltar als Estats Units. Un mes girant per Nova Orleans, tocant amb la gent del lloc i absorbint la seva cultura. Després un altre un mes a San Francisco on van tenir l'oportunitat de tocar en el famós club de jazz Yoshi, juntament amb el baixista Stuart Brotman.

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya