Històric > Festival Internacional d'Estiu 2016

ORQUESTRA D'ACORDIONS DE SABADELL: Passejada musical per Amèrica

Orquestra d'Acordions de Sabadell
Direcció: Miquel Àngel Maestro

L´Orquestra d´Acordions del Conservatori de música de Sabadell, es forma l´any 1991 sota la direcció de Miquel Àngel Maestro, professor d'acordió del Conservatori Professional de música de Sabadell.

Data30/06/2016

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

L´Orquestra d´Acordions del Conservatori de música de Sabadell, es forma  l´any 1991 sota la direcció de Miquel Àngel Maestro, professor d´acordió del Conservatori Professional de música de Sabadell. Neix arrel de les inquietuds musicals dels seus components, i intenta donar a conèixer l’acordió des d’una vessant clàssica,  sense oblidar l´arrel popular que aquest instrument ha tingut i té al nostre país. És per això que el repertori de la formació inclou  obres clàssiques, populars i contemporànies.

Ha fet actuacions arreu de Catalunya i d’Espanya, així com intercanvis amb altres formacions acordionístiques, com la d’Irún,  Arrasate, Lasarte  i  Filderstadt (Alemanya). L’any 2010 va fer concerts a Bulgària (Sofia i Plovdiv) i Alemanya (Leipzig i Frankenberg). Ha enregistrat tres CD’s, l’últim al 2009, dedicat en bona part a la música d’Astor Piazzolla i al tango. Ha rebut diferents guardons destacant el 1r. Premi al “Concurso internacional d’orquestas d’acordeón” en Arrasate-Mondragón (2003),el 1r. premi al “Concorso Internazionale per Orchestre di Fisarmoniche” a Castelfidardo (Itàlia) l’any 2006, o el 2n. Premi al “Vè. European Festival of  Orchestres” a Praga l’any 2008.

Els seus últims espectacles, Passió-Tango, Música de cinema i El tango de sempre, aquest últim amb la cantant argentina Sandra Rehder, ha tingut molt bona acollida.

PROGRAMA

 

-Variations about Summertime  Gerswhin-Russ

-The seven magnificient            Elmer Bernstein

-Cabaret (Medley)                     J. Kander              

-Conga del Fuego Nuevo          Arturo Márquez

-Volver                                       Gardel-Le Pera

-Nostalgias                                Gardel-Cobián

-Estancia                                   A. Ginastera

-Danzón nr. 2                            Arturo Márquez     

-Oblivion                                    A. Piazzolla

-Duke Ellington in Concert        D. Ellington

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya