Històric > Festival Internacional d'Estiu 2016

QUARTET MÈLT

Eloi Fort - tenor
Oriol Quintana - baríton
Ariadna Olivé - contralt
Magalí Sare - soprano

El QUARTET MÈLT és un grup vocal jove creat el 2012. Guanyadors, amb el suport majoritari del públic, de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day de TV3 van sorpendre per la seva gran qualitat vocal i posada en escena.

Data07/07/2016

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

El QUARTET MÈLT és un grup vocal jove creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya. Amb molta il·lusió emprenen un projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tota la gent que els escolta. Guanyadors, amb el suport majoritari del públic, de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day de TV3 van sorpendre per la seva gran qualitat vocal i posada en escena.

 

El quartet té una gran experiència dalt dels escenaris i han ofert concerts arreu del territori. Han participat, d’entre altres, en el festival Nits d'estiu de Talamanca, en la inauguració del festival de música de la Vall de Camprodon, en el cicle de música clàssica Núria Delclòs a Tarragona i en el festival Música als castells de Catalunya. A nivell internacional, han participat en el UrbanYouth Choir Festival d'Örebro, a Suècia, i va fer el concert inaugural del festival de cant coral Cantagiovani a Salerno, Itàlia. També ha portat la seva música a Sardenya, dins el Festival de Música Sacra de Cagliari.

 

El repertori del QUARTET MÈLT és molt ampli i variat. L’espectacle es basa en aquells temes més especials interpretats en el programa de televisió sense deixar de banda aquelles obres de música antiga que ja des dels seus inicis, el grup, hi ha apostat d’una forma didàctica i sempre adequant-la al públic per al qui actuen.

A més durant el concert s’interpreten cançons catalanes conegudes per a tothom i que formen part de l’imaginari col·lectiu. Aquesta diversitat d’estils tan contrastats i rics es mostraran en cançons molt típiques arranjades d’una manera diferent de com estem acostumats a sentir-les i a dalt de l’escenari hi trobarem la combinació perfecta de virtuosisme i complicitat amb l’espectador.

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya