Històric > Festival Internacional d'Estiu 2016

EVA FERNANDEZ GROUP presenta THAT DARKNESS

EVA FERNÁNDEZ · veu i saxo
PERE NAVARRO· trompeta
JOSÉ LUIS GUART · teclat
TONI PAGÈS · bateria
MIQUEL ANGEL CORDERO · contrabaix

Contemporani i clàssic, audaç, fresc i elegant, That Darkness és el títol del nou disc de la cantant i saxofonista acompanyada per la sòlida banda que lidera David Pastor juntament amb Josep Lluís Guart, Toni Pagès, Miquel Ángel Cordero, i amb Pablo Fernández de convidat.

Data14/07/2016

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

EVA FERNÁNDEZ

Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista, clarinetista i cantant. Tot i la seva joventut, i com a membre de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel poliinstrumentista Joan Chamorro, Eva Fernández acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova fornada de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ja ha actuat amb grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Foruny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group. També ha participat als festivals de jazz de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada, Menorca, Roses, Vic i Xàbia (València), entre d’altres.

 

DAVID PASTOR

Es va formar al Musical de Sedaví, una autèntica pedrera del jazz valencià, d’on han sortit alguns dels grans jazzman actuals del país.

David Pastor, sens dubte, fou un dels millors alumnes d’aquella escola, un trompetista talentós, versàtil, de discurs polit, virtuós i bell, que ha captivat a músics com Perico Sambeat, Ximo Tébar, Eladio Reinón, Mario Rossy, Frank Wess, Mike P. Mossman –un dels seus mestres–, Danilo Pérez, Slide Hampton, Pat Metheny o Paquito D’Rivera; o a artistes d’altres gèneres de l’alçada de Presuntos Implicados i Celia Cruz. El currículum de col·laboracions de Pastor és gairebé inigualable i ve avalat per la seva carrera en solitari amb títols com Introducing (Omix , 2002), Stringworks (Omix, 2005), Armageddon (Omix, 2012), o el directe al festival Polisònic de Gandia amb el seu trio Nu- Roots. Actualment és el director de l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics (OJO).

 

MIGUEL ÁNGEL CORDERO

Músic contrabaixista multidisciplinar amb creativitat artística personal. Va estudiar al Conservatori Liceu, on va obtenir el títol superior de Música Clàssica en l’especialitat de contrabaix. Més tard va estudiar a l’ESMUC, obtenint el títol superior de Jazz i Música Moderna en l’especialitat de contrabaix i baix elèctric.

Es va formar amb màsters amb Wolfgang Güttler i Thomas Martin en música clàssica i Cristian McBride en jazz. En el terreny professional ha participat en diverses orquestres clàssiques: la Jove Orquestra de Catalunya, l’Orquestra Acadèmia del Liceu, l’Orquestra de Sant Cugat, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra J. Carbonell Terres de Lleida, l’Orquestra de Cambra Gonçal Comelles, la Banda Municipal Barcelona i Barcelona 216. També ha participat amb la Cobla Genicenca, la Cobla Sant Jordi, la Cobla Principal del Llobregat i la Cobla Simfònica de Catalunya. També ha acompanyat cantants com Lídia Pujol, Marina Rossell, Alfonso Vilallonga, Joan Manuel Serrat, Laura Simó, Carme Canela, Noah, Miguel Poveda, Joan Isaac, Luis Eduardo Aute, Eduard Iniesta, Gorka Benítez, Eladio Reinón, Vicens Solsona, Vicens Martín, Joan Monné i formacions com la Big Band Granollers o la Big Band Taller de Músics.

 

TONI PAGÈS

Estudia bateria al Taller de Músics amb David Xirgu i Ramón Díaz. Paral·lelament, rep formació musical clàssica al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, de la mà de professors com Jorge Garrido o Ramon Torramilans. Actualment, és estudiant en actiu de Psicologia a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), en l’especialitat de psicopedagogia. Durant la seva trajectòria, ha tocat amb músics tan diversos i de l’alçada de Raül Reverter, Pau Sastre, Beth, Gabo, Antonio Orozco, Monica Green, Paul Carrack, Lisa Stanfield o Lucrecia, entre d’altres; i amb grups com Doctor No, Jazz el Destripador, Flam&Co., Passatge Jazz Quintet o l’Orquestra Saturno. Actualment, se’l pot veure en actuacions al costat d’Elena Gadel, Guillermo Prats, David Pastor, Jordi Bonell, Jordi Gaspar, Jordi Franco, Josep Lluís Guart, Miki Santamaria, Manu Guix, Jaume Peña, Judit Neddermann o David Muñoz “Gnaposs”, entre molts d’altres.

 

JOSÉ LUIS GUART

Realitza estudis al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. L’any 1990 finalitza els estudis de piano clàssic i continua els estudis en la especialitat de jazz amb el mestre Francesc Burrull en el mateix conservatori. Estudia també a l’Aula de Música Moderna i Jazz amb el contrabaixista Horacio Fumero. Des dels 17 anys ha treballat en diverses formacions. Va formar part de la Big Band del saxofonista Delphine, i de la Big Band de l’Aula. Al mateix temps, ha format part de diferents grups de música contemporània i ètnica, i de diferents orquestres de música llatina i salsa.

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya