Històric > Cicle de Cambra 2016-17

Ludwig Trio

Abel Tomàs, violí
Arnau Tomàs, violoncel
Hyo-Sun Lim, piano

Beethoven I Xostakòvitx

Fundat el 2009 el Ludwig Trio està considerat com una de les joves formacions de cambra més destacades de l’actualitat.

Data03/02/2017

Hora21:00h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

El Ludwig Trio el formen els germans Abel Tomàs al violí i Arnau Tomàs al violoncel, fundadors i membres del Quartet Casals, i la pianista Hyo-Sun Lim. Han rebut influències dels mestres Rainer Schmidt, György Kurtág, Mitsuko Uchida, Arie Vardi, Gary Graffman, Leonid Margarius i dels membres del Quartet Alban Berg.
El trio té com a vocació principal aprofundir en l’obra de Beethoven i en altres compositors que hi van influir o van ser influenciats per aquest. La formació ha gravat un primer disc dedicat a Beethoven amb els Trios op. 1 núm.1 i op. 97 “Arxiduc” i posteriorment el Triple Concert amb la Sinfónica de Galicia, dirigida per Victor Pablo Pérez, enregistrament pel qual ha rebut la distinció “E” que la revista Scherzo atorga cada mes als discs considerats excepcionals.

Han actuat a nombroses sales i festivals tan a Europa com a Àsia, entre els quals destaquen el Festival Internacional d’Orlando (Holanda), el Festival de Panticosa, el Pórtico de Zamora, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Principal de Sabadell i la Sala LG de Seul (Corea), a més d‘aparèixer com a solistes amb el Triple Concert de Beethoven amb la Sinfónica de Tenerife, l’Orquestra del Vallès i la Sinfónica de Euskadi dins el Festival de la Quincena Musical de San Sebastián.

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya