Històric > Festival Internacional d'Estiu 2017
Venda d'entrades

Entrada General: 20 € Socis de Joventuts Musicals: 10 €

DE PARÍS A BUENOS AIRES

ORQUESTRA D'ACORDIONS DE SABADELL
-Miquel Àngel Maestro, Director
MARTA VALERO, mezzosoprano
SANDRA REHDER, cantant i poeta

Kosma/Prévert, Monnot/Piaf, Monnot/Moustaki, Giraud/Dréjac, Gardel/LePera, A.Villoldo i A.Piazolla, entre altres.

Espectacle on l’Orquestra d’Acordions de Sabadell fa un viatge d’anada i tornada entre el París d’Edith Piaf i el Buenos Aires de Gardel. Dues cantants de luxe acompanyen aquest cop l’orquestra, l’argentina Sandra Rehder i la catalana Marta Valero.

Data26/06/2017

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

PROGRAMA

Libertango                       A. Piazzolla

La foule                           Cabral/Piaf

Les fulles mortes             Kosma/Prévert

Hymne a l’amour             Monnot/Piaf

El choclo                          A. Villoldo

Volver                              Gardel/Le Pera

Nostalgias                       Cobián/Cadícamo

Uno                                 Mores/S.Discépolo

La muerte del ángel         A. Piazzolla

Padam, Padam                Contet/Glanzberg

Non, je ne regrette rien    Dumon/Vaucaire

Milord                               Monnot/Moustaki

Sous le ciel de Paris        Giraud/Dréjac

Escualo                            A. Piazzolla

Por una cabeza               Gardel/Le Pera

Vuelvo al Sur                   Piazzolla/P.Solanas

El día que me quieras      Gardel/Le Pera

Melodia de arrabal           Gardel/Le Pera

Oblivion                            A. Piazzolla

 

L’ORQUESTRA D'ACORDIONS de Sabadell està celebrant el seu 25è aniversari. Ha participat en nombrosos concursos nacionals i internacionals com Castelfidardo (Itàlia), Praga, Innsbruck (Àustria), Arrasate, o Irún. Ha compartit la seva música escenaris internacionals, a Alemanya, Bulgària, Itàlia, Àustria, o Andorra, i a diferents llocs de l’estat espanyol i a Catalunya. Ha enregistrat tres CD’s. El seu director des dels inicis és Miquel Àngel Maestro, professor d’acordió del Conservatori de música de Sabadell.

La mezzosoprano MARTA VALERO es llicencia amb matrícula d'honor en Interpretació de Cant Clàssic i Contemporani a l’Esmuc.

Amb veu dúctil i extensa, ha sabut unir la musicalitat i l’expressivitat teatral, afrontant rols operístics com Dido, a Dido i Eneas de H. Purcell, Angelina a  La Cenerentola de G. Rossini; i Carmen a Carmen de G. Bizet  Dins el repertori Contemporani, interpreta obres de referència com Pierrot Lunaire d’Arnold Schönberg, i les Folk songs de Luciano Berio.

Ha participat en altres enregistraments, destacant Primary colors d'Agustí Charles;  Suite Doble5 amb  repertori del Mestre Manuel Oltra; Llibre de Sinera, de Mercè Torrens i text de Salvador Espriu; i Benejam, amb el pianista Albert Guinovart, en homenatge al compositor LLuís Benejam.

Cantant, poeta i productora argentina, SANDRA REHDER és una de las veus més importants del panorama musical actual i representa el tango de las dones braves d’avui, amb una força i qualitat excepcionals.

 

D’entre els seus concerts destaquen “Intensotango” (2007) i “Tributo a Astor Piazzolla” (2011), tots dos a l’Auditori Nacional de Catalunya. Amb el quintet de Silvio Zalambani, ha cantat al Teatre Dante Alighieri i Rocca Brancaleone de Ravenna, al Teatro Rossini de Lugo di Romagna, a la Der Haus Kultur de Bolzano, al Teatro de Mestre de Venecia, al 23º Festival Internacional de Tango de Granada, España i a la 9ª Cumbre Mundial de Tango en Senaïjoki en Finlandia.

 

En 2010 fou seleccionada pel programa ‘Diversons’ (Obra Social La Caixa) per una gira de 20 concerts a tota Espanya. Va col·laborar amb l’Orquestra d’Acordions de Sabadell al seu espectacle “El tango de siempre”.

 

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya