Històric > Cicle de Cambra 2017-2018
Venda d'entrades

General: 15 € Socis de JJMM de Sabadell, gratuït

Compra entradesCompra entrades

SONATES DE BEETHOVEN

Arnau Tomàs - Violoncel
Kennedy Moretti - piano

Ludwig V. Beethoven

Data20/10/2017

Hora21:00h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

ARNAU TOMÀS 

Nascut a Barcelona, Arnau Tomàs és reconegut internacionalment com a membre fundador del prestigiós Quartet Casals i el Ludwig Trio. Durant els seus estudis amb Ivan Monighetti i Frans Helmerson, va oferir nombrosos recitals de violoncel sol i va actuar com a solista amb l’Orquestra de Radiotelevisió Espanyola i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, entre d’altres. A part de guanyar diferents premis a títol individual i amb el Quartet Casals, va participar activament en una masterclass televisada sobre les suites de Bach al Concertgebouw d’Amsterdam amb Yo Yo Ma.

Arnau Tomàs ha realitzat nombroses gravacions discogràfiques; un cd de violoncel sol amb obres de Bach, Kodaly i Cassadó; amb el Ludwig Trio, per a Aglae Música, dos cd dedicats íntegrament a Beethoven; i nombroses gravacions amb el Quartet Casals per Harmonia Mundi. En 2014, ha gravat la integral de les Suites per a violoncel sol de J.S. Bach, publicat amb Aglae Música.

Al marge de la seva versàtil activitat de concertista, és professor a l’Escola Superior de Música de Catalunya, profesor convidat a la Musikhochsule de Colonia i participa regularment com a docent a nombrosos cursos i masterclasses tant a Europa com als Estats Units.

 

KENNEDY MORETTI

Nació en Brasil y realizó sus estudios musicales en laUniversidad de São Paulo, en la Academia Franz Liszt de Budapest y en la Escuela Superior de Música de Viena. Fue elacompañante de las clases de Alfredo Kraus en la EscuelaSuperior de Música Reina Sofía y profesor de educaciónauditiva en esa misma institución. Asimismo ocupó puestosde catedrático de música de cámara en los ConservatoriosSuperiores de Salamanca y de Zaragoza y fue profesor en el Instituto Internacional de Música de Cámara de Madrid.

En la labor que desarrolla en el campo del acompañamientovocal ha actuado junto a cantantes como Aquiles Machado,Ana María Sánchez, Ruggero Raimondi, Simón Orfila, FelipeBou, Josep Bros, José Antonio López, María Espada, MariolaCantarero, Marina Pardo, etc., y en el campo de la música decámara instrumental con intérpretes como Hagai Shaham,Lina Tur Bonet, Joaquín Torre, Ana Comesaña, Ángel GarcíaJermann, Wolfgang Emanuel Schmidt, Erica Wise, DavidQuiggle, José Manuel Román, José Luis Estellés, David Tomás,y miembros del Cuarteto Casals, entre otros.

En la actualidad es profesor de música de cámara en laESMUC, en Barcelona.

 

PRIMERA PART

L. van Beethoven :  12 Variacions en Sol major sobre un tema de “Judas Maccabaeus” (1770 – 1827)  de Händel, Wo 045

 *Tema. Allegretto.

   Var. I-XII

L. van Beethoven  : Sonata per a violoncel i piano núm. 1 Op. 5 No.1 en Fa major (1770 – 1827)

 *Adagio sostenuto.Allegro

  Rondo.Allegro vivace

 

SEGONA PART

L. van Beethoven : Sonata per a violoncel i piano núm. 5 Op. 102/2 No.1 en Re major  (1770 – 1827)

 *Allegro con brio

 *Adagio con molto sentimento d’affetto

 *Allegro fugato 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya