Històric > Cicle de Cambra 2017-2018
Venda d'entrades

General: 15 € Socis de JJMM de Sabadell, gratuït

Compra entradesCompra entrades

CONCERT PARTICIPATIU 125 ANYS ESCOLA MUNICIPAL DE MUSICA DE SABADELL

Orquestra Simfònica del Conservatori de Sabadell, amb la participació de la soprano Maria Hinojosa, la mezzosoprano Elisenda Cabero i d'antics alumnes, alumnes i professors del centre.

Purcell, Edgar i Vivaldi

El concert representa i homenatja, no només la tasca pedagògica d'una entitat centenària de Sabadell i als professionals que ho han fet possible, sinó també la necessària influència social que representa l'escola de música i el conservatori a la nostra ciutat, amb tantes entitats que creiem i estimem la música.

Data15/12/2017

Hora21:00h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

Dins la programació dels 125 aniversari de l'escola municipal de Música de Sabadell, Joventuts Musicals també ens hi hem volgut sumar celebrant-ho amb l’organització  d'un concert participatiu.

Antics alumnes que avui formen corals de qualitat de Sabadell, professors i alumnes presenten una interpretació única del Glòria d'Antonio Vivaldi i amb la col·laboració de la soprano Maria Hinojosa i la mezzosoprano Elisenda Cabero, tots ells dirigits per Josep Vila Casañas. Així mateix també hi participarà l’Orquestra

Simfònica del Conservatori de Sabadell, sota la direcció de David Magrané.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya