Històric > Cicle de Cambra 2017-2018
Venda d'entrades

General: 15 € Socis de JJMM.Sabadell: Gratuït

Compra entradesCompra entrades

HOMENATGE A DEBUSSY

ALBA VENTURA, piano

Chopin i Debussy

Concert.Homenatge a Claude Debussy, en el centenari de la seva mort.

Data16/02/2018

Hora21:00h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

ALBA VENTURA

Nascuda a Barcelona, l’Alba va realitzar el seu debut com a solista ara fa 25 anys, quan en tenia 13 amb l’Orquestra de Cadaqués a Sant Sebastià i a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid. Des d’aleshores la seva carrera com a solista internacional no ha parat de crèixer amb invitacions d’auditoris com el Wigmore Hall, el Barbican i l’Església de St. Martin in the Fields, Concertgebouw, Musikverein, Cité de la Musique i la Sala Svetlanovsky de Moscú entre d’altres, a més de a les principals sales espanyoles, i a Bogotà i Nova Zelanda. Ha estat dirigida per personalitats com Antonini, Harth-Bedoya, Hogwood, Mas, Pons, Ros Marbà i Vasary, i ha col·laborat amb importants conjunts, com les orquestres Philarmonia i Hallé, Orchestra, London Mozart Players, Filarmònica Nacional d’Hongria, Simfònica Nacional Txeca, les principals orquestres espanyoles i els quartets Brodsky, Takacs i Casals.

 

El 2014 es va presentar amb gran èxit a la Xina i als Estats Units, convidada per la Societat Chopin de Connecticut per una gira de recitals i per a fer una Master Class a la Hartt School.

 

La temporada 2009-2010 va ser seleccionada com a única pianista solista pel programa Rising Stars que promou ECHO (European Concert Hall Organisation). Recentment li ha estat atorgat el Premi IMPULSA de la Fundació Príncep de Girona.

 

Els seus darrers treballs discogràfics estan dedicats a Rachmaninov i als Études (des de Czerny a Rautavaara) i han tingut gran acollida per part del públic i la crítica.

 

Alba Ventura és professora titular al Conservatori Superior de Música del Liceu.

PROGRAMA

1ra.part

 

* Chopin . . . . . . . . . . . . . . . . Sonata núm. 3

 

 

2na.part

 

*Debussy. . . . . . . . . . . . . . . . Estampes

Pagodes
La soirée dans Grenade
Jardins sous la pluie

 

*Debussy. . . . . . . . . . . . . . . . La plus que lente

*Debussy. . . . . . . . . . . . . . . . Deux Arabesques
*Debussy. . . . . . . . . . . . . . . . L’Isle Joyeuse 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya