ACTIVITATS > Cicle Cant Coral 2018

Cicle Cant Coral 2018

Aquesta Temporada iniciem un cicle de concerts dedicats al Cant Coral, activitat molt present tant a la nostra Ciutat com arreu de Catalunya. Comencem amb quatre concerts organitzats conjuntament amb la Fundació Bosch i Cardellach, i dos més en els quals JMSabadell col.labora.

L'objectiu és que el cicle es consolidi i que en properes temporades puguem ampliar el nombre de concerts. Per a aconseguir-ho us demanem a tots els socis i amics la vostra assistència, i esperem que us agradi la iniciativa,.

Data14/01/2018

Hora18:00

Lloc Parròquia Santíssima Trinitat, carrer Zurbano, 2 (cantonada Rambla) (Sabadell)

CONCERT DE NADAL: PAX COR DE CAMBRA I AGLEPTA COR DE NOIES

Concert de Nadal, organitzat pels Cors i la Parròquia de la Santíssima Trinitat i que compta amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Sabadell

 

Data30/01/2018

Hora19:30

Lloc Auditori Fundació Bosch i Cardellach, Carrer Indústria, 18 (Sabadell)

CICLE CANT CORAL: CORAL CARENA + CANTS AL VENT

Una de les característiques singulars que presenta la nostra ciutat és la del nombre de formacions corals que existeixen al llarg i ample de la nostra geografia urbana. Per donar a conèixer la importància del moviment coral sabadellenc Joventuts Musicals de Sabadell i la Fundació Bosch i Cardellach han decidit posar en marxa aquest cicle anual.

 

Data13/02/2018

Hora19:30

Lloc Auditori Fundació Bosch i Cardellach, Carrer Indústria, 18 (Sabadell)

CICLE CANT CORAL: COR IUBILO

El COR IUBILO neix el 1996 a la Parròquia de la Santíssima Trinitat de Sabadell, per dinamitzar la litúrgia. Amb el temps augmenta el nombre de cantaires i també el seu repertori, podent afrontar nous reptes.

 

Data06/03/2018

Hora19:30

Lloc Auditori Fundació Bosch i Cardellach, Carrer Indústria, 18 (Sabadell)

CICLE CANT CORAL: CORAL RESSÒ

La Coral Ressò es defineix com un grup divertit, acollidor, inter generacional i amb esperit participatiu. L’objectiu és gaudir cantant i fer passar una bona estona a qui els escolti. Han treballat repertoris de diversos estils i èpoques i, normalment, els solistes i instrumentistes són persones del propi cor.

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya