Històric > Festival Internacional d'Estiu 2018
Venda d'entrades

General: 15 € Socis de JJMM de Sabadell, gratuït

Compra entradesCompra entrades

JAZZCÀNTIC, amb Gemma Abrié i Manel Camp

Gemma Abrié, veu
Manel Camp, piano

Monteverdi, Merula, Purcell, Lully, Falconieri i Bach, entre altres

Manel Camp i Gemma Abrié s’han retrobat per presentar un concert basat en interpretacions, en clau de Jazz, de les peces més emblemàtiques dels autors més representatius de la Música Antiga, després de l’enriquidora experiència formant part del projecte ZAFIRO TORNA, de l’Ensemble Meridien.

Data02/07/2018

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

Manel Camp i Gemma Abrié s’han retrobat per presentar un concert basat en interpretacions, en clau de Jazz, de les peces més emblemàtiques dels autors més representatius de la Música Antiga, després de l’enriquidora experiència formant part del projecte ZAFIRO TORNA, de l’Ensemble Meridien.

Així Monteverdi, Merula, Purcell, Lully, Falconieri, Bach i d’altres sonen absolutament actuals, i les seves obres, convertides en balades de jazz o en estàndards moderns, esdevenen més properes que mai, gràcies a una interpretació càlida, subtil, apassionada i emotiva, que sembla que les composicions compostes fa uns quants segles hagin estat creades ara mateix, i per a ser tocades i cantades d’una manera molt personal, la que ens presenten aquests dos artistes.


Manel Camp

Ha estat cap del Departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya, (ESMUC) del 2001 al 2014.

La seva carrera en solitari va començar a partir de l’any 1984, amb els projectes Poesia secreta (piano sol), Manel Camp Trio, el duet amb la pianista clàssica Ludovica Mosca, el duet amb el pianista de jazz Kitflus, l’Acústic Jazz Quintet, el Manel Camp Quartet, amb Matthew Simon, Horacio Fumero I Lluis Ribalta, el duet amb Llibert Fortuny, i els espectacles Fades, Banda Sonora, Tornassol, Mozart en Jazz, Tangram, JZ Bach, Jazz Nadal, Ressorgir 2014,  “ART” (inspiriat en Ramon Llull,) entre d’altres.

Com a solista ha participat en nombrosos cicles de concerts i festivals internacionals.

Té editats uns 40 discos i és autor d’una dotzena de bandes sonores.

 

Gemma Abrié

Gemma Abrié es troba en una etapa molt fèrtil de la seva carrera, on combina tot de projectes musicals diversos, amb especial rellevància del seu primer treball amb música pròpia, Amalgama, amb Munir Hossn.

Altres projectes amb molt de Gemma Abrié són el seu duo de contrabaixos amb Miquel Àngel cordero, el trio WoM i el treball Wondering…

Paral·lelament col·labora habitualment amb orquestres de jazz i swing com la Barcelona Jazz Orquestra o la Dream Big Band de Vicens Martín. D’aquesta manera combina estils com el jazz modern, el soul, el pop i la cançó mediterrània, tot demostrant que no hi ha fronteres que no pugui travessar amb la seva veu.

PROGRAMA

 1. Pavana Belle qui tiens ma vie - Anònim Renaixement (Orchesographie – Thoinot Arbeau) – PIANO
 2. Sì dolce è’l tormento SV 332 – Claudio Monteverdi – VEU I PIANO
 3. Canzoni overo sonate concertate per chiesa e càmera a 2-3, libro terzo. Op. 12: Ciaccona – Tarquinio Merula – VEU I PIANO
 4. Concert no 5 en Fa m per a tecla BWV 1056. Largo – Johann Sebastian Bach – PIANO
 5. Se que me muero (Le bourgeois Gentilhomme) – Jean Baptiste Lully – VEU I PIANO
 6. Folle è ben che si crede – Tarquinio Merula – VEU I PIANO
 7. Zefiro torna, Ciaccona – Claudio Monteverdi – VEU I PIANO
 8. Ich ruf zu dir, herr. Choral BWV 639 – Johann Sebastian Bach - PIANO
 9.  When I am laid in earth. Dido and Aeneas, Z. 626 – Henry Purcell – VEU I PIANO
 10. Vana Bergamasca – Anònim – VEU I PIANO
 11. Chiome d’oro – Claudio Monteverdi – VEU I PIANO


 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya