Històric > Festival Internacional d'Estiu 2018
Venda d'entrades

General: 15 € Socis de JJMM.Sabadell: Gratuït

Compra entradesCompra entrades

LOS STOMPERS

Brian O’Mahony, guitarra i veu
Dara Luskin, baix i veu
Kiko Fergananym, mandolina i veu
David Holmes, violí i teclat
Marcos López, bateria i percussió
Stephane Jaïs Guitarra Acústica / Teclado

Format cap a finals dels noranta a Barcelona, el grup post-irlandès Los Stompers és ja una formació de referència en el panorama musical català.

Data05/07/2018

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

Format cap a finals dels noranta a Barcelona, el grup post-irlandès Los Stompers és ja una formació de referència en el panorama musical català. Una banda que, evolucionant des del folk irlandès cap a una proposta més personal, ha perfilat el concepte del BIS (Barcelona Irish Sound), és a dir, música irlandesa al canvi de segle i lluny de casa. Tota una innovació en l'encreuament d'estils, perforada per una bona càrrega d'humor irònic.

Al 2017, Los Stompers presenten el seu últim projecte “Life is Elsewhere”, un àlbum que parla de les coses quotidianes que es poden trobar en la naturalesa, de la vida mateixa però al mateix temps de la profunditat, del sentiment humà i la connexió amb els valors més bàsics. 

En aquesta nova fase han apostat per unes melodies més fresques i contemporànies, dignes d'una gran artesania pop. Les cançons sobre el món natural poden evocar pensaments espirituals, que existeixen sense significat o explicació. Un pensament que simplement és, com una cançó, com la vida mateixa. 

Inspirant-se en la mitologia irlandesa, cadascuna de les cançons de l'àlbum porta per títol el nom un animal mitològic, per parlar-nos de les qüestions mundanes i aprofundir en un doble missatge literal i al·legòric.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya