Històric > Festival Internacional d'Estiu 2018
Venda d'entrades

General: 15 € Socis JJMM.de Sabadell: Gratuït

Compra entradesCompra entrades

TENORS, amb Ezequiel Casamada, Albert Mora i Miquel Cobos

Ezequiel Casamada, Albert Mora i Miquel Cobos, Tenors

Un espectacle que combina l´òpera amb l´humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador a través de situacions absurdes alhora que l’emocionarà amb melodies conegudes i commovedores.

Data19/07/2018

Hora22:00h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

TENORS és una paròdia dels mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors. Una paròdia feta des del respecte i l’admiració, procurant oferir un excel•lent nivell musical però sense deixar passar l’oportunitat d’enriure’s del món de l’òpera, de la solemnitat del protocol en els concerts de música clàssica o del divisme, rivalitat i excentricitat de certs cantants lírics. Un espectacle que combina l´òpera amb l´humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador a través de situacions absurdes alhora que l’emocionarà amb melodies conegudes i commovedores.


Amb una posada en escena sòbria i elegant, TENORS permet conèixer o recordar moltes de les àries, napolitanes, sarsueles, boleros i fins i tot èxits de Broadway que els Tres Tenors cantaven en els seus concerts.

 

Ens disposem a presenciar un concert històric. A escena, només tres faristols daurats, un piano i unes monumentals cortines vermelles mig caigudes que vaticinen quin serà el desenllaç. Un aconteixement apte només per a melòmans esdevindrà una lluita d´egos surrealista i carregada de situacions hilarants.

 

TENORS es recolza en la veu, el silenci, el teatre visual i gestual... És, per tant, un espectacle sense fronteres ja que s’expressa en els llenguatges universals de la música i l'humor.

EZEQUIEL CASAMADA

S’inicia en el món de la música a l’escolania de Sant Agustí de Sabadell, allà començà els estudis musicals i les primeres experiències amb el cant, més endavant al conservatori de Tarrassa i al Liceu.L’any 1992 es trasllada a Bulgària per perfeccionar els estudis de cant i debuta en el món de l`òpera el 1994 de baríton, en el rol de Rigoletto de l’òpera homònima de Verdi, a Burgas (Bulgària), també hi cantarà Figaro de Il barbiere di Siviglia de Rossini, Marcello de la Bohème de Puccini, com a més destacats.Llavors vindran l’Escamillo i el Dancaire de la Carmen de Bizet, Danilo de La vidua alegre de Lehar, Conde de El conde de Luxemburgo de Lehar, Pablo de la Maruixa de Vives, Quijote de El Retablo de Maese Pedro de Falla, Noé de El arca de Noé de Britten, Brundibar a Brundibar de Krasá, el pare de Hansel i Gretel de Humperdink, aquest últim quatre temporades, en una coproducció del Gran Teatre del Liceu i el TNC, entre altres.

També formà part de l’elenc d’Amadeus de P. Shaffer representat al Teatre Tívoli de Barcelona i de La berbena de la Paloma de Breton dirigida per C. Bieito al Festival d’Edimburg.

A l’any 2009 debuta en la nova tessitura de tenor, en un concert en solitari a Rivesaltes (França), i des de llavors ha participat en diversos recitals i petits papers amb l’AAOS, (Associació dels Amics de l’Òpera de Sabadell), l’AAOG (Associació dels Amics de l’Òpera de Girona), Companyia Lírica de Barcelona...

Destacar Camille de La viuda alegre de Léhar, Militar a Magda de Ribé, estrena a Barcelona, i un concert al Parlament Europeu a Brussel·les, en motiu de la inauguració d’una exposisició de pintura meva. També més recentment, romances i duos en l’Antologia de la sarsuela amb cor i orquestra a la Calella (Barcelona).

Des de l’any 2013 forma part de la companyia Cor de Teatre, en els espectacles Operetta i Allegro, de gira per Europa i també d’una altra companyia amb l’espectacle Ópera y Flamenco, cantant les parts del tenor, al Palau de la Música Catalana i al Teatre Poliorama de Barcelona.

 

ALBERT MORA

Llicenciat en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. És membre fundador de la companyia EGOS teatre, amb la qual ha realitzat els espectacles com  Ruddigore o la nissaga maleïda, La casa sota la sorra, El crim de Lord Arthur Saville i L’esquella de la torratxa. Premiat com a “Millor actor de la 11a. Mostra de Teatre de Barcelona” per l’obra de text Autorretrat II (2006) i premi “Mejor actor de reparto” als Premios de Teatro Musical de Madrid per Ojos verdes (2008).

Altres espectacles on ha participat són: L’esvoranc de Josep Maria Miró dirigit per Martí Torres; Lena Woyzeck, de la cia. Flyhard, escrit i dirigit per Jordi Casanovas; la cantata 50 milions de segons, de Piti Espanyol i Joan Vives; Operetta, de Cor de Teatre i Jordi Purtí; Allegro, de Cor de Teatre i Paco Mir, La flauta màgica- Variacions Dei Furbi  i Trilogia MozArt- Cosí fan Dei FurbiScaramouche, de Dagoll dagom.

 

MIQUEL COBOS

Va néixer a Barcelona. Va començar els seus estudis musicals a l'Escolania de Montserrat on va cursar cant, violí i piano. Va continuar-los al Conservatori del Liceu i postariorment a l’Acadèmia Frederic Chopin de Varsòvia amb el mestre Jerszy Artysz. Ha estudiat també amb el mestre Eduard Giménez i ha fet cursos entre d’altres amb Jaume Aragall i Carlo Bergonzi.

La seva activitat artística començà a l’Escolania de Montserrat, amb concerts arreu de Catalunya i gires al Japó i a Portugal. Ja com a tenor, ha efectuat concerts i gires a França, Anglaterra, Itàlia, Xina, Rep. Txeca, Eslovàquia, Polònia i Espanya.

En el camp del musical, ha participat en els espectacles: La bella Helena, Gaudí, on encarnava l’arquitecte, i Mar i Cel. El 2007 va formar part del repartiment del Dúo de la Africana que, sota la direcció de Xavier Albertí, es va programar al Teatre Lliure. Ha estrenat el muntatge d’òpera contemporània Afectes II al CCCB de Barcelona, dirigit pel compositor Eduardo Diago, i va ser un dels intèrprets de l’òpera El Saló d’Anubis, de Joan Albert Amargós i Toni Rumbau, que, sota la direcció de Luca Valentino, es va representar a Suïssa, Alemanya, i dins del Festival d’Òpera de Butxaca al TNC.

El 2008 va estrenar l’espectacle Sondheim al Teatre Gaudí de Barcelona. El 2009 i 2010 va treballar en diversos projectes artístics òpera de petit format (La Incoronazzione di Poppea, Alcestes i Castor et Polux) celebrats en diversos festivals d'arreu d'Europa, a més de concerts de musical (Cole Porter, Sondheim, Berlin etc). El 2011 va a Bogotà per representar-hi  La petita flauta màgica una producció del gran teatre del Liceu i va estrenar a l'auditori de Barcelona l'òpera contemporària Sons del sud de la compositora Ariadna Alzina, una col·laboració entre l'ESMUC i el Goethe Institute. Ha cantat el paper de Faust en l'òpera de Charles Gounod al Teatre Fortuny de Reus i ha estrenat al Festival Temporada Alta de Girona la producció Viatge a la Lluna, d’Albert Guinovart i direcció de Pau Miró. Recentment ha participat en l’espectacle  Operetta, de Cor de teatre, i ha participat en la Cantània 2016 en una producció de l’auditori de Barcelona i també en la obertura de temporada del TNC 2016-2017 amb l’espectacle L’aplec del Remei dirigit per Xavier Albertí.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya