Històric > Audicions per a Escolars 2018-2019
Documents adjunts

PETITS PRÍNCEPS

Clara Poch i Marçal Calvet.
Creació musical: Marçal Calvet i Clara Poch.
Direcció: Clara Poch i Marçal Calvet.
Escenografia i vestuari: Clara Poch, Carlos Guardis i Olivia
Barcelona.
Especial agraïment: Jordi Llop.

"Petits Prínceps"és un espectacle dedicat a tots els nens del món: als que existeixen físicament … i a tots aquells altres petits que habiten dins l’ànima d’una persona adulta. Un espectacle poètic i sensible que diverteix a menuts i grans.

Data15/05/2019

Hora10:00h

Lloc Auditori Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

A la Clara li agrada badar i tarararejar melodies, fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur onades amunt, onades avall...  A en Marçal li agrada jugar amb instruments i posar-se cap per avall. Junts composen cançons i naveguen d'un joc a l'altre sense ordre ni criteri.                                                                              

La imaginació es desplega i partir d'aquí tot el que es desitgi pot agafar vida. Fins i tot els bidons que feien de tamboret comencen a moure's i a multiplicar-se enmig del goig i la diversió!                                                                                  

Apilar, encaixar, capgirar, construir, sobreposar...

 

Petits prínceps és un espectacle amb jocs, poesia i cançons encisadores, que combina la música en viu amb el teatre gestual, la dansa i el circ.


L’escenografia de Petits Prínceps està inspirada en la joguina pedagògica “Torre Montessori”, creada per Maria Montessori i que forma part del model educatiu que ella va idear conegut com el “Mètode Montessori”. El joc ELS CUBS o “Torre Montessori” ha esdevingut una joguina clàssica i universal.Les activitats que els nens fan dins de l’espectacle estan molt vinculades a la pedagogia Montessori, entre d’altres.

 

No podem crear observadors dient “observeu”, però sí donant-los el poder i els mitjans per a aquesta observació. I aquests mitjans són adquirits a través de l’educació dels sentits.

Maria Montessori.

 

Un espectacle poètic i sensible que diverteix a petits i grans

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya