Històric > Cicle de Cambra 2018-19
Venda d'entrades

General: 15 € Socis de JJMM.de Sabadell: gratuït

ENRIC MARTINEZ-CASTIGNANI I ALBERT GUINOVART: BEETHOVEN, SCHUBERT, KORNGOLD I STRAUSS

Enric Martínez-Castignani, baríton
Albert Guinovart, piano

Beethoven, Schubert, Korngold i Strauss

Recital de Lied del nostre intèrpret resident Enric Martínez-Castignani, acompanyat al piano per Albert Guinovart.

Data22/02/2019

Hora00:00h

Lloc Teatre Principal (Sabadell)

PROGRAMA

 Primera part

Ludvig van Beethoven (1770 - 1827), Op. 98 (Text: A. Jeitteles)

1. Auf dem Hügel sitz' ich spähend 2. Wo die Berge so blau 3. Leichte Segler in den Höhen 4. Diese Wolken in den Höhen 5. Es kehret der Maien 6. Nimm sie hin denn, diese Lieder

 

Robbert Schumann (1810-1856)

Liederkreis Op. 39 (Text: J.v. Eicheindorff)

1. In der Fremde 2. Intermezzo 3. Waldesgespräch 4. Die Stille 5. Mondnacht 6. Schöne Fremde 7. Auf einer Burg 8. In der Fremde 9. Wehmut 10. Zwielicht 11. Im Walde 12. Frühlingsnacht

 

Segona part

Erich Wolfang Korngold (1897-1957)

Songs of the Clown Op. 29 (Text: W. Shakespeare)

1. Come away, Death 2. O mistress mine 3. Adieu, good man Devil 4. Hey Robin! 5. For the rain, it raineth every day


Richard Strauss (1864-1949)

• Morgen, Op. 27. no4 (Text: J.H. Mackay)

• Die Nacht, Op. 10. no3 (Text: H. Gilm)

• Allerseelen, Op. 10. no8

• Heimliche Aufforderung, Op. 27. no3 (Text: J.H. Mackay)

• Zueignung, Op. 10, no 1 (Text: H. Gilm)

 

Enric Martínez-Castignani, baríton

 

Considerat com un dels millors liederistes espanyols, ha ofert recitals a Espanya acompanyat entre d’altres per Dalton Baldwin o Ulrich Eisenlohr a llocs com el Suntory Hall-Tokyo, Palau de la Música Catalana de Barcelona o Auditori de Barcelona. “Winterreise Op.89”, “Schwanengesang D. 957” (F. Schubert), o “Dichterliebe Op. 48” (R. Schumann) són alguns programes habituals als seus concerts.

 

Ha actuat als millors Festivals i Auditoris com l’Auditorio Nacional-Madrid, Auditori de Galícia, Festival Internacional de Peralada, el Festival Internacional de Granada, Styriarte-Graz acompanyat d’importants orquestres com la Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Orquestra Simfònica de Tenerife i la Orquestra de la RTVE entre d’altres.

 

Nominat als Premi Grammy i premi al “Millor artista de l’any 2012”. A més de com a intèrpret, té un gran compromís amb la cultura i en aquest sentit ha estat el creador i Director Artístic del “Lied Festival Victòria de los Ángeles” (LIFE Victoria-Bcn) del

2011 al 2015, fa conferències per tot el país i és professor del Màster de Gestió Cultural de l’Universidad Carlos III de Madrid.

 

Albert Guinovart, piano
És un dels músics actuals més complet i polifacètic. La seva activitat professional es divideix entre la seva dedicació com a pianista de repertori, compositor i docent.

Format a Barcelona, marxà a Londres per a estudiar amb Maria Curcio. Ha tocat per tota Europa, Sudamèrica, Estats Units, Canadà, Japó, Orient Mitjà, Austràlia i Nova Zelanda, en recitals i amb orquestres diverses, amb directors com Ch. Hogwood, F.P. Decker, V. Petrenko, D. Cohen, L. Foster, E. Colomer, J. Pons, S. Mas, entre d’altres. Ha col·laborat amb artistes com Victoria de los Ángeles i Nacho Duato.

És conegut pels seus premiats musicals: Mar i Cel, Flor de Nit, Gaudí, el musical de Barcelona, Paradís, La Vampira del Raval i Scaramouche.

També ha compost les òperes, Atzar, i Alba eterna, el ballet Terra Baixa, abundant música simfònica i cambrística, i ha fet incursions en la televisió i el cinema.

Té més de 30 enregistraments (Harmonia Mundi, Decca i EMI), i l’últim enregistrament amb SONY amb els seus dos primers Concerts de piano, gravat a Sant Petersburg, ha estat un èxit. És professor d’orquestració i composició a l’ESMUC, i acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts i de Sant Jordi.


 

 


 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya