ACTIVITATS > Festival Internacional d'Estiu 2019
Venda d'entrades

General: 15 € Socis JJMM. de Sabadell: Gratuït

Compra entradesCompra entrades

JO PREGUNTO amb Eva Fernández Trio

Eva Fernández, veu i saxo
Josep Munar, guitarra
Enric Fuster, bateria

Eva Fernández presenta nou disc, Yo pregunto, una selecció de poemes de Pizarnik, Storni, Costafreda i Cortázar musicats i compostos per la cantant i saxofonista al costat del guitarrista Josep Munar. Enric Fuster a la bateria completa la formació.

Data15/07/2019

Hora21:30h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

Fernández i Munar han dedicat un any a escriure i donar forma a set dels temes que formen el disc, barrejant les seves influències individuals i els diferents llenguatges sota una premissa ideològica comú: menys és més.

Després de les bones crítiques de That Darkness, la jove promesa del jazz fa un pas endavant en la seva carrera, un pas natural i desitjat, animant-se a la composició musical de les seves pròpies cançons, mà a mà amb Josep Munar. Les notes van brollar inspirades pels versos de grans poetes fins reunir a Yo pregunto, vuit temes que conformen un repertori dolç, intimista i seductor.

 

Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista i cantant. Tot i la seva joventut, Eva Fernández acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova formada de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ja ha actuat amb grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Fortuny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group i la Sant Andreu Jazz Band. També ha participat als festivals de jazz de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada, Menorca, Roses, Vic i Xàbia (València), entre d’altres. Després de presentar el seu primer treball discogràfic That Darkness en format quintet, Eva Fernández arriba amb una altra proposta més personal. Un viatge a mig camí entre la cançó i el jazz fresc, contemporani i elegant.

 

Josep Munar. Nascut a Felanitx (Mallorca) el 1986, comença a tocar la guitarra als deu anys de manera pràcticament autodidacta. Als quinze grava el primer disc i des d’aleshores no ha parat d’estar involucrat en projectes molt diversos. Josep Munar ha participat en una quinzena de discos, i ha col·laborat amb artistes com Julian Vaughn, Bobby Stern, Deestation, Monsters Of Palma, Orange Juice Funk Collective, Miko Weaver, Xarim Aresté, Branca Santa, Pistola o Enric Hernàez, entre d'altres. Actualment està cursant l’últim any del Títol Superior en Interpretació de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals.

 

Enric Fuster és un jove bateria mallorquí amb molta il·lusió i ganes de crear música nova i fresca. Va començar els seus estudis a Mallorca, però ja en fa tres que resideix a Barcelona. Va acabar el grau professional a l’Aula de Música moderna amb el professor Gonzalo del Val i actualment està cursant els Estudis Superiors al Conservatori del Liceu, on rep classes de la mà de Ramon Prats. Durant aquest temps ha anat aprofundint els seus coneixements en la música jazz i contemporània, sempre sota la creativitat i improvisació.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya