ACTIVITATS > Festival Internacional d'Estiu 2019
Venda d'entrades

General: 20 € Socis de JJMM de Sabadell: 10 € (Concert Extraordinari)

Compra entradesCompra entrades

ARA I RES amb Mishima

David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra

ARA I RES és el vuitè disc de MISHIMA. El single va ser "Qui més estima", seguida de "S'haurà de fer de nit" i "Menteix la primavera". Un àlbum reposat, que ha obtingut una molt bona crítica i ha estat considerat el millor disc pop-rock en català als Premis Enderrock.

Data22/07/2019

Hora21:30h

Lloc Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (Sabadell)

Mishima és un grup de música pop, amb influència de la cançó d'autor, creat a Barcelona l'any 1999. El formen David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra. El nom del grup prové de l'escriptor japonès Yukio Mishima.

 

El grup publicà el seu primer disc l'any 2000. Per bé que els seus dos primers discs, gravats en anglès, ja van ser força ben acollits per la crítica, el veritable reconeixement els va arribar amb la publicació del tercer, Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), un àlbum íntegrament en català.

 

També en català van publicar el següent treball, Set tota la vida (2007), que recull catorze històries escrites i cantades per David Carabén. A mig camí entre el pop i la cançó d'autor, les peces d'aquest àlbum són més curtes i directes que les anteriors, i mostren un contingut més cru; tot això, sense abandonar la vocació literària que els ha caracteritzat sempre. La revista musical Rockdelux va triar Set tota la vida com un dels millors àlbums espanyols de la dècada.

 

El 12 d'abril de 2010 van publicar el seu cinquè àlbum Ordre i aventura, que la banda va presentar oficialment el 2 de juny del mateix any a la Sala Apolo de Barcelona i que els va portar a omplir el Palau de la Música Catalana el març de 2011, després d'una intensa gira.

 

El 27 de març de 2012 van editar el seu sisè disc L'amor feliç, gravat als Estudis de Paco Loco, a El Puerto de Santa María. El disc va entrar al número nou de la llista de vendes en la seva primera setmana a les botigues. A mig camí entre la cançó d'autor i el grup de rock.

 

El 25 de març de 2014 va sortir a la venda el setè àlbum del quintet barceloní anomenat L'ànsia que cura. L'11 de març la banda va fer públic el primer senzill del disc titulat «Llepar-te». Les dotze cançons d'aquest nou treball discogràfic han estat enregistrades durant el mes de gener a l'estudi Black Box Studio, situat a França, concretament a la regió d'Anjou. La gira del disc va durar un any i mig, finalitzant a la Sala Apolo de Barcelona el 29 de desembre de 2015.

 

El 5 de maig de 2017 va sortir el vuitè disc: Ara i res. El single va ser "Qui més estima", seguida de "S'haurà de fer de nit" i "Menteix la primavera". Un àlbum més reposat, obtenint una molt bona crítica i considerat el millor disc pop-rock en català als Premis Enderrock.


Després d’acomiadar amb dos clamorosos sold-outs a l’Apolo un 2018 que s’iniciava amb la publicació del tribut a Set Tota la Vida i que, amb motiu de la presentació del seu últim àlbum Ara i res, els ha permès oferir algunes de les actuacions més emotives i multitudinàries de la seva carrera, Mishima inauguren el 2019 en el seu millor moment. Amb un David Carabén en el seu cim com a autor e intèrpret, la banda sona més Mishima que mai: més descreguda i alhora més romàntica, més  despullada però també més sentida, més planera però també més literària. En definitiva, el principi d’una maduresa justa i necessària per al pop cantat en català.

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya