ACTIVITATS > Audicions per a escolars 2019-20
Documents adjunts

ESSÈNCIES

Pep Pascual

Fem volar la imaginació amb Pepino Pasqual amb un munt d'instruments: convencionals, ètnics, inventats o poc comuns.

Data18/03/2020

Hora10:00h

Lloc Auditori Espai Cultura Fundació 1859 (Sabadell)

“Essències” és un concert on es proposa un viatge per fer volar la imaginació: sonoritats múltiples acompanyats per un personatge que és una mena de “xaman” amb una actitud de joc, d'experimentació depenent del moment del concert.
Ens ensenyarà a gaudir de formes musicals molt diferents, més o menys convencionals: estructures de cançó, moments ambientals, des-estructures més aviat contemporànies, o jocs aparentment absurds que poden esdevenir una forma musical encisadora. Un concert on algunes sonoritats poden ser profundament evocadores.
Un concert en què la física del so és permanentment present i, de vegades, il·lustrada: l'afinació d'una ampolla i posterior interpretació d'una cançó, una “canyeta” de beure que, en ser tallada, cada cop sona més aguda...
Un viatge per gaudir del “timbre” d'un munt d'instruments: convencionals, ètnics, inventats o poc comuns (com l'aigua) que també poden ser usats per a fer música.. El “timbre” és allò que ens permet distingir dos o més sons que tinguin el mateix to, la mateixa durada i la mateixa intensitat. Tal com distingim la veu de les persones.
Això ens ajuda a desmitificar i acostar els “instruments convencionals”, de vegades llunyans i inaccessibles: fer-te una “flauta de pan” amb ampolles no és el mateix que comprar-se'n una.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya