ACTIVITATS > Música al Saló
Venda d'entrades

5 €

Compra entradesCompra entrades

RAST'O JURČÍK - ACORDIÓ

Jast'o Jurčík

Klein, Bach, Scarlatti, Olsen i Lindberg

Rasťo Jurčík és un jove acordionista eslovac. Va començar els seus estudis d’acordió clàssic als set anys a la classe d’Anna Fintová. El seu talent per a la música es va descobrir ben aviat per concertistes i professors d'acordió eslovacs i va començar a prendre classes particulars amb ells.

Data18/02/2020

Hora19:15h

Lloc Saló del Teatre Principal de Sabadell (Carrer de Sant Pau, 6 primer pis) (Sabadell)

Jast'o Jurčík és un jove acordionista eslovac. Va començar els seus estudis d’acordió clàssic als set anys a la classe d’Anna Fintová. El seu talent per a la música es va descobrir ben aviat per concertistes i professors d'acordió eslovacs i va començar a prendre classes particulars amb ells. Als inicis va ser amb Mária Mártonová - Kormanová i  Eva Blaškovičová.   


Només als dotze anys va guanyar la categoria júnior d’una de les majors competicions d’acordió: la competició internacional d’acordió a Pula, Croàcia. Des de llavors va estar ofering concerts de manera activa per tota Eslovàquia i participant al llarg dels anys en desenes de competicions internacionals. El 2008 va ser patrocinat i se li va concedir el títol de “Nou Talent Europeu” per part de la Fundació Central Europian. Va ser convidat a actuar com a convidat musical als concerts d’artistes de renom com Radomír Melmuka, Peter Michalica o Anto Pett entre d’altres.


Rasťo Jurčík es preparava per als estudis universitaris en privat en una classe de Milan Osadský i amb el professor Rajmund Kákoni. Més tard va entrar a la classe d’acordió del concertista d’acordió eslovac amb més prestigi, el professor Boris Lenko, a l’Acadèmia de les Arts Escèniques de Bratislava, on va obtenir el títol de Grau i el Màster. El 2017 va ser admès a la famosa Acadèmia Sibelius de Hèlsinki, Finlàndia, a una classe del reconegut acordonista internacional Mika Väyrynen on actualment estudia fins avui. A l'Acadèmia Sibelius també estudia música de cambra i improvisació a la classe del professor i concertista Veli Kujala. Rasťo Jurčík també va estudiar un semestre d'intercanvi a la classe del professor Blai Navarro, a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), a Barcelona.


L’estil original i la música de Rasťo Jurčík es van formar a través d’innombrables lliçons amb els seus tutors i professors, a més de participar en nombroses classes magistrals internacionals. Classes magistrals amb artistes de primer nivell com els professors Teodoro Anzellotti, Geir Draugsvoll, Janne Rättyä, Rajmund Kákoni, Mikko Luoma, Anto Pett i molts altres.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya