L'ESCOLA DE MÚSICA DE SANT PERE DE RIBES > PROFESSORAT

PROFESSORAT

 

La PLANTILLA DOCENT de L'ESCOLA DE MÚSICA de Sant Pere de Ribes es composa de:

 • David Llorens
  - Llenguatge Musical
  - Harmonia
  - Banda i Conjunts
  - Piano
  (Clàssic, Jazz, Modern)
 • Gemma Biosca
  - Sensibilització musical
  - Iniciació al Llenguatge musical
  - Iniciació al conjunt instrumental
  - Gralla
  - Piano
  - Cant & Cant Coral
  (Clàssic, Jazz, Modern)
 • Marc Bernad
  - Guitarra
  - Baix elèctric
  (Clàssic, Jazz, Modern)
 • JuanJo Rocha
  - Saxofon
  - Flauta travessera
  - Clarinet
  (Clàssic, Jazz, Modern)
 • Patrícia Martínez
  - Violí
  - Viola
  - Violoncel
  (Clàssic, Jazz, Modern)
 • Victor Laguna
  Bateria
  - Percussió
  (Clàssic, Jazz, Modern)

 

______________________________________________________________

 

DAVID LLORENS I GUILLAUMES
Piano, conjunts, llenguatge i harmonia

 

Professor de llenguatge musical, conjunts i piano a l'Escola de Música de Sant Pere de Ribes. També ha estat director de l'orquesta de l'escola EMMMAS i professor de llenguatge musical bàsic i avançat ( Escola Municipal Montserrat Almirall de Sitges 2006-2011).

 

Master en pedagogia musical al Conservatori de Barcelona i la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i format en piano, composició, solfeig, teoria de la música, i transposició i aocmpanyament al Conservatori Superior de música del Liceu.

 

Ha realitzat nombrosa formació extracadèmica en l'àmbit de la pedagogia musical i la musicoteràpia i diferents cursos de formació Musical en e Mètode Jaques-Dalcoze.

Tanmateix amplia la seva formació amb diferents cursos de direcció d'orquestra amb antoni Ros-Marbà i Francesc Llongueres, entre d'altres.

 

Ha estrenat les seves pròpies composicions amb James Testi i la Cobla Sant Jordi o amb l'Orquestra Mare Nostrum Musicae amb Marcel Sabaté i La cobla St. Jordi Ciutat de Barcelona amb Xavier Pagés.

Ha dirigit la Cobla Maricel amb la cobra Sant Jordi i amb la JOF.

Paral.lelament treballa com a pianista, compositor i arranjador per a bandes,orquestres i solistes.

 

 

 

 

GEMMA BIOSCA 
Veu, piano, gralla, sensibilització musical i Iniciació al Llenguatge musical i al Conjunt instrumental

 

Als quatre anys començà els seus estudis musicals i de piano amb Montserrat Almirall. Posteriorment, estudià Magisteri Musical a la Universitat de Barcelona i Cant Líric a l'Escola Superior de Cant del Conservatori del Liceu amb la Mestra Anna Ollet, fou becada pels Amics de l'Òpera de Sabadell i obtingué la titulació de Grau Professional de Cant amb les màximes qualificacions,

Posteriorment, anà a Viena per profunditzar en els seus estudis i, havent tornat, continuà la seva formació a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) on obtingué el Grau Superior de Cant en la modalitat de Música Clàssica i Contemporània.
També ha realitzat diversos cursos de formació pedagògica específica de Sensibilització i Iniciació musical en l'acadèmia Joan LLongueres.

 

Des de el 2003, és grallera en actiu , membre i Secretària General de l'Associació GTS - Marcets de Sitges, i tb ha estudiat Gralla de forma reglada durant quatre anys a l'ESMuC (modalitat de Música Tadicional).

 

En l'actualitat desenvolupa la seva tasca docent com a professora de Sensibilització i Iniciació al Llenguatge musical i al conjunt instrumentalCant & Cant Coral, Gralla i Piano i també és professora de cant modern al Rock Camp España.


Com a cantant, participa en diversos projectes, els més rellevants Ribes Jazz 4+1 , diverses produccions pròpies resultants del seu projecte final de carrera i també té en marxa altres projectes, entre els quals destaquen un d'òpera solidària i un altre d'òpera per a infants.

 

CV Complet a  www.gemmabioscajimenez.tk

 

 

 

 

VICTOR LAGUNA
Bateria i percussió

 

 Nascut al 1976 (Barcelona), de professió educador Social, és l'actual bateria de les bandes THE KINKY COO COO'S i RATA & THE WHITEYS.

Alumne de Santi Bertran Duran i del mestre Pepe Martínez.


PROFESSORAT
 
Altres imatges de l'apartat: PROFESSORAT
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya