ACTUALITAT > Notícies

L'ESCOLA DE MÚSICA DE SANT PERE DE RIBES - MATRÍCULA OBERTA CURS 15-16

A partir d l'1 de SETEMBRE. Corre, no et quedis sense plaça!
25/08/2015

Des del 15 de Juny, ja està oberta la matrícula pel proper curs 2015-2016 i a partir d l'1 de SETEMBRE des de les 16:30 fins les 19:30 per fer la matrícula presencialment.

 

A sota del Cartell que hi ha aquí al costat trobaràs un .pdf amb les tarifes per al curs 2015-2016. Tanmateix, si tens qualsevol pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t'atendrem sense cap compromís!

 

Si ja et queda tot clar, doncs ja pots fer la matricula* on-line directament, omplint i enviant els camps del formulari que trobaràs CLICANT AQUÍ. Nosaltres ho rebem directament al nostre correu electrònic (sense intermediaris) i ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te l'assignació de plaça, professor, grups i horari.

 

També tens l'opció de descarregar-te els formularis d'inscripció en format .pdf que trobaràs a sota del Cartell per portar-nos-els degudament emplenats a les Oficines o, si ho prefereixes, també pots passar per l'escola a conèixer-nos i omplenar-ho directament amb nosaltres.

 

Ep! I et recordem que, si ja ets alumne de l'escola i fas la matrícula abans del 30 de Juny, tindràs un descompte en l'import de la mateixa! 

 

Informa't de tot plegat a:

  • Oficina:  ESCOLA LES PARELLADES (c/ Margarida Xirgu, 11)

TARDES*: de 16:30h a 19:30h

DURANT EL MÉS D'AGOST L'ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA

 

*En cas de necessitat, hi ha la possibilitat d'atendre les visites a una altra hora, sempre i quan hi hagi cita prèvia concertada.*TOTS els alumnes de L’ESCOLA DE MÚSICA de Sant Pere de Ribes passen automàticament a ser socis de Joventuts Musicals de Sant Pere de Ribes (JMSPR) i a beneficiar-se de totes les activitats de Joventuts Musicals ofereix arreu del país. És per això que en el moment de fer la matrícula a L’Escola és necessari acceptar l'opció "ALUMNE SOCI DE JMSPR".

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya