ACTUALITAT > Notícies

PRESENTACIÓ DEL CURS 2016-2017

El proper Dijous 8 de Setembre a les 18h a l'Escola Costerets farem la presentació del nou curs 2016-2017 que arrenca el proper dia 12. US HI ESPEREM!
04/09/2016

Si vols informar-te i conèixer-nos, el proper 8 de Setembre tens una cita a les sis de la tarda amb nosaltres.  Estarem a l'Escola Costerets amb tot a punt per explicar-te el funcionament de l'escola, els instruments que oferim, les asignatures que podràs cursar i podràs conèixer el nostre projecte pedagògic integrat que ja està instaurat des de fa uns anys i que tans bons resultats ens està donant.

 

I, ei, que si ja ets alumne de l'escola, pots venir a veure'ns igualment! Primera, perquè fa tot l'estiu que no ens veiem... I segona, perquè t'explicarem totes les novetats per a aquest curs, totes les activitats que farem, i en què participarem... I és que ens espera un curs ple de novetats i propostes que us entusiasmaran!

 

No ho dubteu, tant si ja ens coneixeu com si no, veniu a a veure'ns aquest proper Dijous, és el moment ideal per a que us adoneu de que fer música amb nosaltres és molt més que anar a una escola de música!


US HI ESPEREM!

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya