L'ESCOLA DE MÚSICA DE SANT PERE DE RIBES > GRUPS I HORARIS

GRUPS I HORARIS

 

L'escola ofereix diferents horaris de Dilluns a Divendres per tal de cobrir la demanda dels nostres estudiants i ofereix la possibilitat de fer classes individuals i grupals*, tant d'instrument com de  conjunt, combo o ensemble, amb un mínim d'una audició per trimestre i totes aquelles sortides, intercanvis, trobades, maratons, etc. a les que ens sigui possible anar durant el curs!

 

A sota del logo d'aquí al costat trobareu dos .pdf, un amb la llista* d'instruments i un altre amb els grups i conjunts, que hi ha cada dia de la setmana durant aquest curs 2019-2020.

 

En cas que els dies proposats no s'ajustin a les teves necessitats no pateixis, comunica'ns-ho i buscarem la manera de poder adaptar-nos a les teves necessitats.


Demana'ns més informació!

També podeu contactar-nos mitjançant el formulari que trobareu AQUÍ.

I si vols venir a veure'ns:

  • Oficina:  ESCOLA LES PARELLADES (c/ Margarida Xirgu, 11)

TARDES*: de 16:30h a 19:30h

DURANT EL MÉS D'AGOST L'ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA

En cas de necessitat, hi ha la possibilitat d'atendre les visites a una altra hora, sempre i quan hi hagi cita prèvia concertada.

 

 


*La graella dels horaris d'instrument només informa de quins instruments hi ha segons el dia de la setmana, tot i que pot haver-hi flexibilitat segons la disponibilitat del professor

 

L'horari concret tant de la classe d'instrument com dels conjunts i combos cal concertar-lo amb el professor corresponent mitjançant SECRETARIA.


Els horaris d'assignatures grupals estan subjectes a la disponibilitat del grup i són susceptibles de canvis. Cal informar-se contactant amb SECRETARIA.

 

 

 

(última actualització: JUNY DE 2019)

 


 

GRUPS I HORARIS
 
Altres imatges de l'apartat: GRUPS I HORARIS GRUPS I HORARIS
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya