L'ESCOLA DE MÚSICA DE SANT PERE DE RIBES > CURS 2020-2021

CURS 2020-2021

Ja estem preparant el nou curs que esdevindrà la consolidació del nostre projecte pedagògic, un ensenyament integrat on els nostres alumnes aprenen de manera natural i amb el seu instrument des de el primer moment.

 

Tot i la situació d'excepcionalitat que estem vivnt amb el Covid-19, la nostra voluntat de cara al proper curs 20-21 és fer les classes presencialment i seguir fent el format acadèmic que hem estat fent aquests darrers anys i que tan bons resultats ens ha donat: classes d'instrument individual o col·lectives en petits grups, conjunts instrumentals, sensibilitzacions, etc. Però en la situació en que ens trobem hem de contemplar totes les possibilitats i ara mateix els experts indiquen que cap a la tardor molt probablement tornarem a trobar-nos amb períodes de confinament; per tant, hem volgut plantejar el curs 20-21 de manera que poguem oferir una continuïtat als alumnes per tal de no haver d'interrompre les classes com ens va passar el curs passat.

 

És per això que, i com a novetat pel proper curs, disposem d'una plataforma de classes online a la intranet de l'Escola, pensant precisament en aquests períodes de confinament, però en cap cas en substitució de les classes presencials.
Cada alumne tindrà un nom d'usuari i contrasenya per entrar a la intranet de l'escola amb un perfil personal privat i així, en cas que sigui necessari, es podran fer totes les classes mitjançant videoconferència amb el seu professor.

 

Així doncs aquest proper curs 2020-2021  us ofereix la possibiitat d'aprendre a tocar un instrument, a tocar en conjunt amb d'altres alumnes, a cantar en una coral, a descobrir el teatre músical, a gaudir de la música compartint-la a les audicions, trobades amb altres escoles, actuacions fora de l'escola, intercanvis... Entre moltes altres propostes... Us hi apunteu? 

 

Per a més informació:

DURANT EL MÉS D'AGOST L'ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA

 

*Amb l'actual situació d'excepcionalitat pel Covid-19 les nostres oficines romandran tancades i tota l'atenció serà telemàtica, mitjançant telèfon, correu electrònic o formulari de sol·locitud d'informació web.

 

 

(última actualització: JUNY DE 2020)

CURS 2020-2021
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya