CURS 2020-2021 > MATRICULA 20-21 ONLINE

MATRICULA 20-21 ONLINE

 

Ja està oberta la Matricula per al curs 2020-2021!

 

Tot i la situació d'excepcionalitat que estem vivnt amb el Covid-19, ja estem preparant el proper curs 2020-2021.

La nostra voluntat de cara al proper curs és fer les classes presencialment i seguir fent el format acadèmic que hem estat aplicant aquests darrers anys i que tan bons resultats ens ha donat, però en la situació en que ens trobem hem de contemplar totes les possibilitats i ara mateix els experts indiquen que cap a la tardor molt probablement tornarem a trobar-nos amb períodes de confinament; per tant, hem volgut plantejar el curs 20-21 de manera que poguem oferir una continuïtat als alumnes per tal de no haver d'interrompre les classes.

 

És per això que, i com a novetat pel proper curs, disposem d'una plataforma de classes online a la intranet de l'Escola, pensant precisament en aquests períodes de confinament, però en cap cas en substitució de les classes presencials.
Cada alumne tindrà un nom d'usuari i contrasenya per entrar a la intranet de l'escola amb un perfil personal privat i així, en cas que sigui necessari, es podran fer totes les classes mitjançant videoconferència amb el seu professor.

 

A sota del Logo de l'Escola  que hi ha aquí al costat trobaràs diversos .pdf amb tota la informació necessària per al curs 2020-2021. Tanmateix, si tens qualsevol pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t'atendrem sense cap compromís!

 

Si ja has parlat amb secretaria per confirmar la disponibilitat i assignació d'horaris (és imporant que ho facis, sinó no et podem assegurar la disponibilitat!) i ja et queda tot clar, ara només et falta formalitzar la matrícula ! Aquesta es fa NOMÉS online a la intranet dels alumnes de l'escola  i hi ha dos formularis:

Tria quin és el teu formulari, emplena'l en les dates assenyalades i fes-nos-el arribar, que nosaltres ho rebrem directament al nostre servidor propi (sense intermediaris) i ens posarem en contacte amb tu per confirmar-te l'assignació de plaça, professor, grups i horaris.

 

Ep! I et recordem que, si ja ets alumne de l'escola i tornes a matricular-te amb nosaltres, tens un descompte de més del 60% en l'import de la mateixa! 

 

Informa't de tot plegat!

DURANT EL MÉS D'AGOST L'ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA

 

*Amb l'actual situació d'excepcionalitat pel Covid-19 les nostres oficines romandran tancades i tota l'atenció serà telemàtica, mitjançant telèfon, correu electrònic o formulari de sol·locitud d'informació web.

 

 

(última actualització: JUNY DE 2020)

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya