Setmana Catalunya - Amèrica 2014 > Activitats paral·leles
Altres imatges de l'esdeveniment:
 
Venda d'entrades

Accès lliure

Sons poètics transatlàntics

Coordinat pel poeta sitgetà Joan Duran

Data06/04/2013

Hora18:00h

Lloc Museu Romàntic (Sitges)

"Sons potètics transatlàntics" és una barreja de diferents disciplines com la música, la dança i la poesia.  Un recorregut per la literatura catalana i americana a través d'una performance única. 

 

SONS POÈTICS TRANSATLÀNTICS

 

Poesia:

 

Beverly Matherne (EUA)

Mario Moroni (Itàlia/EUA)

August Bover (Catalunya)

 

Violoncel:

Eulàlia Ara

 

Percussió:

Carrie Biolo

 

Piano:

David Gaita

 

Soprano: 

Briana Sakamoto

 

Dansa:

Clara Biolo Thompson

Maria Formolo

 

Beverly Matherne és professora al Departament d’Anglès de la Northern Michigan University i directora poètica de la revista literària “Passage North”. El seu darrer llibre de poesia,  Lamothe-Cadillac, ha estat publicat amb la traducció al francès, tal com ho serà el seu nou recull, Bayou des  Acadiens / Bind River, que apareixerà enguany. www.beverlymatherne.com


Mario Moroni és nascut a Itàlia però l’any 1989 es traslladà als EUA, on és professor a la Binghamton University (Nova York). Com a crític literari ha publicat diversos volums sobre literatura i cultura italianes contemporànies. La seva obra poètica comprèn tres volums de poesia, un de prosa poètica i un DVD amb música de Jon Hallstrom; un nou recull poètic es publicarà aquest mayeix any.

 

August Bover és catedràtic emèrit de Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona. Ha fet estades de recerca al Canadà i als EUA i ha publicat cinc reculls poètics en col·laboració amb diversos artistes, el darrer dels quals és Cloc! (2011). Enguany apareixerà el seu volum en prosa Dotze llunes a Saskatchewan.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya