Concerts de Museu 2013 - 2014 > Programació
Venda d'entrades

Entrada general: 8€ - Socis JMS, Casino Prado i alumnes de música de Sitges: 3€

Compra entradesCompra entrades

Josep Colomé, violí i Sergi Esparza, piano

Dia de l'artista

Data20/10/2013

Hora19:00h

Lloc Saló d'Or del Palau Maricel (Sitges)

Nascut a Sabadell l´any 1979, inicia els seus estudis musicals als 4 anys amb el seu pare. Segueix sota el mestratge del violinista cubà Evelio Tieles Ferrer, entre els anys 1988 i 1998. Es gradua als 18 anys dels Estudis Superiors de violí i música de cambra amb les màximes qualificacions l’any 1997, obtenint tots els premis del Conservatori del Liceu de Barcelona.

El 1998 prosegueix a la Staatliche Hochschule für Musik a Freiburg formant part de la càtedra del violinista Nicolas Chumachenco (deixeble de Jasha Heifetz) on es gradua l’any 2003. Resideix als Estats Units desde el 2003 al 2005 estudiant perfeccionament amb el violinista Shmuel Ashkenasi i el Vermeer Quartet a la Northern Illinois University, Chicago. Debuta als 16 anys dins el marc del XV Festival Internacional de Música de Torroella de Montgrí. També realitza gravacions per a Ràdio Nacional d´Espanya, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya.

Col.labora amb els següent músics i directors: Andres Orozco-Estrada ,Lorin Maazel, Enrique García Asensio, Edmon Colomer, Gonçal Comellas, Salvador Brotons, Ernest Martinez Izquierdo, Nicolas Chumachenco, Arturo Tamayo, Augustin Dumay i Heinz Holliger. Entre d’altres guardons calen destacar el Segon Premi i el Premi a la Música Nacional del “I Concurso Internacional de Violín Amadeo Roldan” (la Havana, Cuba, 1997), “VII Concurs Germans Claret” 1994, “I Festival de Músicos Jóvenes de Barcelona” 1998, Mitsubishi Electric, Primer Premi del “Concurs de la Fundació ARJAU” de Barcelona 1998, 2000 i 2003. “Mendelssohn Wettbewerb 2000” (Berlin, 2000). Primer Premi al IV Concurso Internacional de Música de Cambra Guadamora (Córdoba, 2003). Desde els 16 anys realitza concerts a ciutats com París, Madrid, Freiburg, Stuttgart, Barcelona, Berlin, Córdoba, San Salvador, , Medellin ,Cali Venecia, Rotterdam, Quito, Ciutat de l’Havana, La Haya, San José de Costa Rica o Chicago.

Es presenta regularment en recital amb el pianista José Enrique Bagaria, és membre fundador de l’Alart Quartet i realitza una important tasca pedagògica. Toca habiltualment amb una copia de Joseph Guarneri del Gesú de 1734 del luthier Michel Eggimann fet a Roma el 2008.

 

PROGRAMA 


Eduard Toldrà
Sonetí de la rosada
Ave Maria
dels Quatre vents
Oració al maig

Joan Lamote de Grignon
``Cançó de Maria´´

``A l´ombra del lledoner´´ (trans.J.Colomé)
A l´ombra del lledoner
Cançó de Comiat
Cançó de bressol
La vida de la galera

----

ENRIC GRANADOS
Romança

ENRIC MORERA
Amorosa
Cançó
Oriental
Serenata


MANEL BLANCAFORT
Pastorel.la
Per a Helena

FREDERIC MOMPOU
Elegia (arr. X.Turull)

JOAN LAMOTE DE GRIGNON
Reverie

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya