Espais i sales de concert > Palau Maricel

Palau Maricel

El Palau Maricel, situat en el centre històric, és un exponent de la pervivència d'una forma de sentir i de viure que ha caracteritzat els sitgetans al llarg de les èpoques.

 

Construït el 1910 pel milionari nord-americà Charles Deering per allotjar les seves col·leccions d'art, el palau conserva intacte l'ambient d'una mansió senyorial que s'ha mantingut com una casa viva.

 

En l'actualitat és un dels llocs més emblemàtics de Sitges, i en ell es poden celebrar reunions i banquets; gaudeix a més d'un marc incomparable, amb una espectacular vista sobre el mar Mediterrani.

 

Solemne i elegant, el Saló d'Or és el cor del palau.

Concebut originalment per a ús públic, s'ha condicionat per realizar-hi activitats tan diverses com  concerts, cursos i concursos, reunions, congresos o bodes i banquets..

En un dels laterals es troba la Sala Capella, un altre espai que es pot utilitzar.

 

El Saló Blau ocupa, junt amb el Saló d'Or, la planta noble del Palau Maricel. Les seves dimensions, la seva decoració, en tons blaus i platejats, i les vistes al mar contribueixen a crear un clima molt acollidor.

 

Les Terrasses del Palau també estan habilitades per a les mateixes activitats però a l'aire lliure. Des d'elles es pot contemplar una visió única de la ciutat de Sitges, les muntanyes que l'envolten, el paisatge mediterrani de vinyes i camps, i el mar obert.

 

 

 

Palau Maricel
 
Altres imatges de l'apartat: Palau Maricel Palau Maricel Palau Maricel Palau Maricel Palau Maricel Palau Maricel Palau Maricel Palau Maricel
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya