L'ENTITAT > Història

Història

Amb la denominació ASSOCIACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE TARRAGONA, es va constituir l'any 1962 una entitat sense ànim de lucre. Aquesta associació, mes enllà de l'empara jurídica de la qual es va revestir, l'obligada aleshores, va desenvolupar des dels seus inicis, de manera autònoma i independent, les activitats que constitueixen el seu objecte i finalitat, les quals queden al·ludides en la seva denominació.

ASSOCIACIÓ DE JOVENTUTS MUSICALS DE TARRAGONA forma part de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya, la qual forma part al seu torn, de la Confederació de Joventuts Musicals d'Espanya, associada a la Jeunesses Musicales International, declarada per la UNESCO com el "Moviment Musical sense ànim de lucre més important de tot el món".

 

A nivell local, comunitari i estatal, la nostra entitat ha rebut les següents distincions:

26/11/1984: "Insígnia d'Or de Joventuts Musicals" al President de JJMM-Tgna, Sr. José Antonio Calvo i Arnáiz  (1923 - 2015) per la Junta de Govern de Joventuts Musicals d'Espanya.

 

22/02/2008: "Medalla de la Ciutat" en la categoria de Plata en reconeixement a la labor en la difusio de la música a la ciutat

 

22/02/2008: "Diploma de Mèrits de Serveis Distingits" atorgat per l'Ajuntament de Tarragona al President de Joventuts Musicals de Tarragona  Sr. José A. Calvo Arnaiz (1923-2015).

Història
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya